≫ 

Marko Jarić uživao na plaži u Majamiju sa ćerkama i misterioznom lepoticom koja neodoljivo liči na Adrijanu Limu! (FOTO)

Bivšem košarkašu je društvo pravila atraktivne brineta koja se nije odvajala od njegovih ćerki, a svi skupa su delovali kao srećma porodica

  • 2
Marko Jarić, Foto: Profimedia, Look Press Agency

Bivši košarkaš Marko Jarić uživao je na plažama Majamija sa ćerkama Valentinom (8) i Sijenom (6) koje je dobio u braku sa brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, a društvo im je pravila za sada javnosti nepoznata brineta.

Antonio Banderas i Melani Grifit razveli su se pre 4 godine, a njihova ćerka izrasla je u pravu lepoticu i buduća je zvezda (FOTO)

Fotografije su nastale dan nakon Jarićevog 40. rođendana.

Atraktivna devojka koja je pravila društvo Marku i njegovim ćerkama izgleda fenomenalno, a mnogi komentarišu da dosta podseća na košarkaševu bivšu suprugu Adrijanu Limu.

Marko Jarić sa devojkom, Foto: Profiemdia/AKM-GSI

Njih četvoro su delovali kao prava srećna porodica, a Markova prijateljica se nije odvajala od njegovih ćerki.

Devojka Marka Jarića sa njegovom ćerkom, Foto: Profiemdia/AKM-GSI

Kako prenose strani mediji, ovo nije prvi put da se Jarić pojavljuje u javnosti sa atraktivnom brinetom, a postavlja se pitanje da li je u pitanju ista devojka sa kojom je već jednom uhvaćen, što možete videti na fotografiji ispod.

Marko Jarić sa devojkom, Foto: Profiemdia/AKM-GSI

Naime, njih dvoje su prošlog leta snimljeni na istoj ovoj plaži, ali proslavljeni sportista nikada javno nije pričao o novoj vezi.

Lepotica na plaži pokazala šta zna sa šipkom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis Pigi

    16. oktobar 2018 | 17:55

    Stvar ukusa ali meni je lično ova zena lepša od Lime

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA