Lejdi Gaga potvrdila veridbu sa agentom, a na njenoj ruci zablistao prsten od 347.000 evra! (FOTO)

- Hvala svima koje volim, mom vereniku Kristijanu i mom menadžeru...Oni svakog dana brinu o meni - rekla je pevačica

  • 1
Lejdi Gaga, Foto: Guliver/Michael Kovac/Getty Images

Popularna pevačica Lejdi Gaga (32) potvrdila je veridbu sa svojim agentom Kristijanom Karinom (49), a na njenoj ruci već uveliko sija skupoceni prsten.

Ggaga, koja je nedavno zablistala u filmu "A Star Is Born" ("Zvezda je rođena") sa Bredlijem Kuperom, na proslavi američkog časopisa "Elle" potvrdila je ono o čemu su mediji uporno pisali tokom proteklih godinu dana.

Sevnule gaćice Lejdi Gage: Posle samo jednog pokreta sve se videlo (FOTO)

Lejdi Gaga, Foto: Guliver/Michael Kovac/Getty Images

- Hvala svima onima koje volim. Hvala mom menadžeru Bobiju, mom vereniku Kristijanu.. Oni su ti koji svakog dana brinu o meni. I na tome im hvala - rekla je pevačica.

Gagi je tokom goora  na ruci zasijao verenički prsten za koji je njen budući muž iskeširao oko 347.000 evra. Pevačica je pričala da se u Holivudu "oseća kao fetus", jer se na žene gleda kao na objekat.

- Pre ovog događaja isprobavala sam haljinu za haljinom, korset za korsetom, jedne, druge štikle, odeću raznih materijala i najlepše svile na svetu. Biću iskrena, bilo mi je muka. Zapitala sam se šta znači biti žena u Holivudu. Nismo mi samo objekti koji zabavljaju  ovu industiju - objasnila je pevačica.

Lejdi Gaga sa verenikom Kristijanom Karinom, Foto: Profimedia

Pop zvezda se dotakla i tema koje poslednjih godina potresaju Holivud, te je govorila o seksualnom zlostavljanju, duševnoj boli i zamolila je žene širom sveta da podignu svoj glas.

- Kao osoba koja je preživela napad u industriji poput ove, kao žena koja još uvek nije dovoljno hrabra da kaže njegovo ime, kao žena koja živi sa hroničnom boli, kojoj je još kao mladoj usađeno da sluša ono što joj muškarci govore da mora da radi, danas sam odlučila da želim ženama da vratim snagu. Zato danas nosim pantalone - rekla je pevačica koja je za ovu priliku odabrala odelo Marka Džejkobsa.

VIDEO: Ove holivudske zvezde su izvadile silikone, među njima je i Kajli Džener

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA