Mark Volberg u vrhunskoj akciji "Milja 22" (FOTO) (VIDEO)

Postoje glumci koji, premda glume u raznim, filmovima, nekako uvek vrhunski odglume jednu vrstu uloga

  • 0

Volberga  godinama viđamo u dva, a ponekad i tri filma godišnje, redovno  u režiji njegovog prijatelja Pitera Berga  a najčešće  u ulozi odlučnog i opakog specijalca, policajca ili vatrogasca.

Postoje glumci koji, premda glume u raznim,  filmovima, nekako uvek vrhunski odglume jednu vrstu uloga. Iako bi se sada mogao napisati dobar popis takvih glumaca, jedan koji je već godinama 'u takvom điru' jeste Mark Volberg. Sigurno,  savremeni, najveći akcioni heroj velikog platna.

Foto: Promo

U MILJI 22 Volberg je Džejms Silva , operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. s Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora da osigura i sprovede  do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspeti u svom naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspeo? Špijunske igre su nemilosrdne.

Foto: Promo

Volberg  je na čelu podele  u kojem se nalazi I fenomenalni Džon Malkovič. Film MILJA 22 u bioskopima možete pogledati od DANAS ( ČETVRTAK 18.10) a u distribuciji BLITZ FILMA-a.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA