Moj otac je preminuo... Sandra Bulok izašla na scenu da dodeli nagradu, a onda je održala neverovatan govor (FOTO)

Slavna glumica pokazala je emocije pred celim svetom

  • 2
Sandra Bulok umalo je zaplakala tokom držanja govora, Foto: Guliver/Michael Kovac/Getty Images

Sandra Bulok umalo se rasplakala tokom govora na 25. dodeli ElleAnnual Women nagrada, pre nego što je uručila nagradu koleginici Sari Polson.

- Želela sam da napišem lep govor o svim stvarima koje volim na Sari Polson. Sara Katrin Polson, ona voli kada koristiš njeno srednje ime, ili Povelson, kako je moj petogodišnji sin zove... - duhovito je počela Sandra.

- Ali, bile su ovo teške nedelje. Moj otac je preminuo, oba moja psa su uginula... Upalite televizor ili kompjuter i vidite beskonačne tragedije, i čini se da sada više nego ikada pre, ako imaš vaginu, moraš biti i borac! Tako da, ne osećam se lepo... Odlučila sam da večeras pričam o stvarima koje ne volim na Sari - nastavila je Sandra.

Sandra je novi film "Ocean's 8" promovisala pre smrti oca Džona Buloka, koji je preminuo 18. septembra u 93. godini. Sandra je u pomenutom ostvarenju igrala upravo sa Polsonovom (43) koju je nazvala "brilijantnom glumicom".

-Sara i Sandra na dodeli nagrada, Foto: Guliver/Michael Kovac/Getty Images

- Ne volim činjenicu da ona može da nosi stvari koje izgledaju kao da je dete bacilo kutiju markera. Ili kao da je na sebe stavila bakin kauč... Ali, i dalje oduzima tvoj dah onog trenutka kada kroči na crveni tepih - opisala je Sandra koleginicu.

- Ne volim tu hrabost i ne volim to što inspiriše. Ne volim to što ona voli toliko duboko i toliko otvoreno. I ne volim što je voljena toliko jako i toliko otvoreno od strane izvanrednih ljudi, jer samo pokazuje kako da budemo bolji. Ne volim ni njenu radnu etiku. Podseća me da ja moram raditi jače - rekla je Bulokova i dobila gromoglasan aplauz.

Sandra je u svom govoru spomenula i to da je nedavno pročitala članak koji govori kako najbolja stvar koju žena može učiniti za sebe jeste ta da održava dobre odnose sa prijateljicama. Sandra, podsetimo, ima dvoje dece, a upravo sa njima i sa svojim dečkom svaki slobodan trenutak provodi daleko od očiju javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA