Kendal Džener besnela na medije nakon što je progonitelj koji joj je upao u kuću pušten na slobodu!

Mlađa sestra Kim Kardašijan optužila je medije da su oni krivi za ugrožavanje njene bezbednosti

  • 1
Kendal Džener/ Foto: Profimedia/Mega Agency

Kendal Džener (22) javno je iskazala svoj bes nakon što je njen navodni ubica samo nekoliko sati nakon hapšenja pušten na slobodu. Ipak, u četvrtak je ponovo uhapšen i trenutno se nalazi iza rešetaka.

Kako je objavio TMZ, Kanađanin Džon Ford (37) koji je uhodio Kendal, provalio na njeno imanje i sedeo kraj bazena, uhapšen je u utorak, a već sledećeg dana je pušten na slobodu nakon što je ustanovljeno da je psihički stabilan.

Kakva zver! Džastin Biber i njegova verenica se provozali limunizom od 150.000 evra! (FOTO)

Potom je prekršio nalog za zabranu prilaska, posle čega je u četvrtak ponovno uhapšen pod tužbom za krivično gonjenje, za šta mu preti i do šest meseci zatvora. Određena mu je kaucija od 30.000 dolara.

Kako pišu strani mediji, Kendal je pojačala mere obezbeđenja kako svog imanja, tako i njenog ličnog.

Kendal Džener/ Foto: Profimedia/AKM-GSI

Ona se oglasila i na Tviteru besna na medije što su objavili njenu tačnu adresu, smatrajući da joj je time potpuno ugrožena bezbednost.

- Razumem šta sam potpisala, ali kada objavite tačnu lokaciju moje kuće, time moj život dovodite u opasnost. Vaš dom je vaše sigurno utočište, ali moj je za mene, zbog vas, postao sve osim toga. Sramite se - napisala je Kendal.

- I kako mislite da ovakvi tipovi znaju gde živim? Zato što ste objavili ne samo slike, nego i moju adresu. Zar ne bi trebalo da je to jedna jedina privatna stvar koju imamo??? - besnela je Kendal.

Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA