≫ 

Zbog poslednje scene iz filma "A Star Is Born" sa Lejdi Gagom mnogi su plakali, a iza nje se krije priča koja će vas tek rastužiti (VIDEO)

Pevačica Lejdi Gaga, koja igra jednu od glavnih uloga u ovom ostvarenju, je pored teškog trenutka uspela da je snimi

  • 0

Svi oni koji su gledali film "A Star Is Born" ("Zvezda je rođena") posebno je rastužila poslednja scena u kojem pevačica Ali Mejn (koju glumi Lejdi Gaga) uplakana peva pesmu "I'll Never Love Again", koju je za nju napisao suprug i kolega Džekson Mejn (kojeg igra Bredli Kuper), koji se na tragičan način okončao svoj život, i to tako što se obesio.

Ali je upravu ovu numeru otpevala za Džeksona, a tokom izvođenja ovog hita su je savladale emocije i zaplakala je.

Evo kako je izgledala ova scena u filmu "A Star Is Born":

Iza ove scene krije se i jedna tužna priča. Naime, kada je Lejdi Gaga trebalo da je snimi, pevačicu je na mobilni telefon pozvala drugarica iz detinjstva Sonja Duran koja je bila u poslednjoj fazi raka. Gaga je napustila set i otišla da se nađe sa Duramovom, međutim, 10 minuta pre nego što je stigla, drugarica muzičke zvezde je preminula.

Muž Duramove je tešio Gagu i rekao joj da se vrati na set i da nastavi snimanje filma.

- Sonja mi je dala tragičan poklon tog dana i ponela sam ga na set. Pevala sam tu pesmu za Džeksona i nju istog dana u roku od sat vremena - rekla je Lejdi Gaga.

Bredli Kuper je bio uz Lejdi Gagu u ovom teškom trenutku, a pevačica je bila rešena da snimi scenu do kraja, skupila je snagu i otpevala pesmu.

VIDEO: Šta se krije iza tajne veridbe Lejdi Gage?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA