Bisti bojsi posle dve decenije objasnili o čemu hit "Sabotage" zaista govori (VIDEO)

Članovi legendarnog sastava su ovaj detalj otkrili u svojoj biografiji pod nazivom "Beastie Boys Book"

  • 0

Hit "Sabotage" grupe "Bisti bojs" važi za jednu od najpoznatijih pesama iz devedesetih, a mnogima godinama unazad nije bilo jasno o čemu tekst ove numere zaista govori, ko koga tu zaista sabotira.

Članovi ovog sastava su u biografiji pod nazivom "Beastie Boys Book" posle dve decenije konačno otkrili o čemu se zaista radi u pesmi.

Naime, "Sabotage" je za mnoge predstavljala himnu protiv autoriteta, a u ovom slučaju "autoritet" je bio ni manje ni više nego tonac grupe Mario Kaldato Džunior.

Sve je krenulo kada su momci iz "Bisti bojsa" ušli u raspravu sa toncem na snimanju albuma.

- To je fin način da se kaže da mu je pukao film. I onda bi se naljutio i krenuo da viče na nas da treba da završimo nešto, bilo šta, bar jednu pesmu. Gurao bi odvratne instrumentale koje smo napravili samo da bismo imali nešto gotovo, što bi nas približilo završavanju albuma - piše u biografiji.

Ad Rock, član "Bisti bojsa", naveo da se na kraju odlučio za vrištanje, kao i za pank pristup, samo da bi nervirao tonca.

Pogledajte spot za pesmu "Sabotage":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA