≫ 

Džej Lo zaradila 2 miliona dolara za 20 minuta, a trebalo je da uradi samo jednu stvar!

Nema dela sveta gde bombastična Dženfer Lopez nije poželjna

  • 10

Dženifer Lopez/ Foto: Profimedia/Xposurephotos

Slavna Dženifer Lopez (49) zaradila je ogroman novac na otvaranju šoping centra u Kataru, u četvrtak 15. oktobra. Organizatori ovog događaja nisu štedeli pare, pa su pevačici iskeširali čak dva milona dolara za kratko pojavljivanje.

Džej Lo je u tržnom centru provela samo dvadeset minuta, gde je pričala o pravima žena, a zatim se fotografisala sa fanovima. Pored ove ogromne sume dobila je i milion dolara za putne troškove jer je u Katar stigla privatnim avionom i odsela u luksuznom hotelu.

Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Glumica vredno radi, pa će tokom boravka u ovoj zemlji zaraditi još nekoliko miliona, jer je čekaju brojna dešavanja na kojima je dovoljno da se - samo pojavi.

Dženifer pored svih obaveza čeka i premijera filma "Second Act" zakazana za 21. decembar. U filmu tumači lik žene sa loše plaćenim poslom kojoj se ukazuje prilika da ima karijeru kakvu želi. Pored Džej Lo, u komediji glumi i Venessa Hudgens (29), poznata po ulozi u filmu "High School Musical".

VIDEO: Oni uzimaju milionče po samo jednoj epizodi serije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    17. novembar 2018 | 15:10

    I neka ima, i neka joj je sa srecom i radosti trosila

  • Dusan

    17. novembar 2018 | 15:29

    Da nemas 100 e do ponedeljka...

  • Nenad

    17. novembar 2018 | 17:52

    A gde je nasa JK koja se hvali ciframa i prica da je zvezda. E ovo je zvezda kad za 20min uzmes 2m..a njen Dusko dobio zivotni kontrakt za 2m..i verovatno mu je to sve sto ce uzeti za karijere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA