≫ 

Gven Stefani sevnule gaćice dok je izlazila iz kola, ali zaboravićete ih posle 3 sekunde - čim vidite brutalne noge ove nenormalno seksi plavuše! (FOTO)

Pevačica (49) je pokazala da joj ni na pragu šeste decenije godine ne mogu apsolutno ništa

  • 6
Gven Stefani/ Foto: Profimedia/INSTAR Images

Pop zvezda Gven Stefani, nekadašnja pevačica grupe "No Doubt", majka je troje dece, ima 49 godina, a izgleda brutalnije nego ikad.

Seksi pevačica, poznata po svojoj energičnosti i sjajnom izgledu, uhvaćena je kako izlazi iz automobila, a ono što je obradovalo sve muškarce su gaćice koje su joj sevnule kada je zakoračila. Budući da su gaćice bile šarenog dezena kao i gornji deo ispod jakne, pretpostavlja se da je u pitanju bodi, ali - koga briga!

Ipak, malo ko se zapravo zadržao na pevačicinom "međunožju", s obzirom na to da je seksi Gven pokazala izvajane noge u visokim čizmama na visoku štiklu i u uskom miniću od džinsa koji joj se podizao pri koračanju.

Gven Stefani je na pragu šeste decenije i izgleda top/ Foto: Profimedia/ AKM-GSI

Ova prezgodna američka pevačica majka je troje dece, sinova Kingstona, Zume i Apola, koje je dobila u braku sa rokerom Gevinom Rosdejlom. Poslednjih dana spekuliše se kako su Gven i njen sedam godina mlađi dečko Blejk Šelton u finalnoj potrazi za surogat majkom, jer žele imati zajedničko dete.

A ukoliko se još uvek niste uverili koliko je zgodna Gven na pragu šeste decenije, pogledajte je još jednom:

Pevačica izlazi iz automobila i navlači minić/ Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA