Bitka za "Prijatelje" traje i danas: Netflix izdvojio čitavo bogatstvo kako bi kultnu seriju zadržao još godinu dana!

Poznati striming servis nije štedeo novac, a čuveni sitkom gledaćemo na američkom Netfliksu i 2019. godine

  • 0

Serija "Prijatelji" će se i 2019. godine emotivati na američkom Netfliksu!

Naime, ova kompanija izdvojila je ogroman novac kako bi ovaj legendarni sitkom zadržao na svojoj platformi još godinu. Kako navodi  "The Hollywood Reporter", Netfliks je za ovo zadovoljstvo izdvojio između 95 i 109 miliona dolara, odnosno između 84 i 96 miliona evra.

Netflik je i na zvaničnom Tviter nalogu potvrdio da će "Prijatelji biti prikazivani na njihovoj platformi.

 

Ono što je nejasno jeste na kojoj platformi će se prikazivati "Prijatelji" od 2020. godine. Naime, kompanija "WarnerMedia", koja poseduje prava na legendarni sitkom", će 2020. godine pokrenuti sopstveni striming servis, poput Netliksa.

Rendel Stivenson, predsednik i izvršni direktor kompanije AT&T, u kojem je vlasništvu i pomenuta "WarnerMedia", nagovestio da će se "Prijatelji" emotivati uporedo i na američkom Netfliksu i budućoj "WarnerMedia" platformi.

- Pa, Netfliks je obnovio ugovor za "Prijatelje" na ne-ekskluzivnoj osnovi. Šta to znači? To znači da bi "Prijatelji" mogli da se prikazuju i na našoj platformi takođe - rekao je Stivenson.

(Telegraf.rs/news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA