Kira Najtli je danas među najtraženijim glumicama, a nekada je morala na terapiju da bi mogla da se pojavi na crvenom tepihu

Lepa glumica ranijih se godina teško nosila sa tolikom slavom

  • 0
Kira Najtli/ Foto: AP/Tanjug

Britanska glumica Kira Najtli (33) već godinama je jedno od najprepoznatljivijih lica u svetu glume, u koji je kročila sa samo 18 godina.

Danas je Kira jedna od najlepših i najuspešnijih holivudskih zvezda, ali nije joj bilo lako da se nosi sa tolikom popularnošću. Imala je samo 22 godine kada joj je dijagnostikovan posttraumatski stresni poremećaj, ali o tome je često pričala u javnosti, ne želeći ništa da sakrije.

- Zbog stresa i života pod lupom razvila sam PTSP i dobila sam napade panike. Išla sam na terapiju hipnozom samo da bih mogla da hodam na crvenom tepihu. Pauzirala sam sa glumom tada, ali s godinama sam naučila da se nosim sa stresom - izjavila je Kira.

Kira je među najlepšim glumicama sveta/ Foto: AP/Tanjug

Kira priznaje da su njene životne lekcije često završavale u medijima i nije mogla da ih zadrži samo za sebe, ali da danas sve drži pod kontrolom.

- U dobroj sam fazi, stekla sam samopouzdanje i znam da sam dobar radnik - rekla je Kira.

Kira Najtli se danas odlično nosi sa stresnim situacijama/ Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA