≫ 

Ona je prva Plejboj zečica sa obrijanom glavom: U komentarima su je razapeli, ali ona se ponosi time što je drugačija! (FOTO)

- Kakva je to žena bez kose, grudi i guze - poručili su joj u jednom od osuđujućih komentara na koje više ne obraća pažnju

  • 12

Manekenka švedsko-brazilskog porekla Vendela Llindblom (23) prva je skroz kratko ošišana Plejboj zečica koja će krasiti zimsku naslovnu stranu u januaru 2019. godine.

Manekenka koja je odjednom dospela u sve medije širom sveta, pre pet godina je imala dugu kosu, a glavu je obrijala da bi se izdvojila od drugih, kaže ona.

- Iskreno, bila samo samo umorna od izgleda, kao i svi drugi - objasnila je.

 
 
 
View this post on Instagram
I like keeping my metabolism on its toes. Like what's it gonna be today, complete starvation or 6.000 calories?A post shared by V (@vendela) on

- Ja sam ona "ćelava devojka", kako me nazivaju dok šetam ulicom. Ali mene to ne dotiče - rekla je manekenka koja je ranijih godina bila opsednuta kosom, ali više nije. Skidanje za Plejboj bio je test hrabrosti i samopouzdanja, a čim je svoje fotografije stavila na Instagram počeli su brutalno da je vređaju u komentarima.

Sve gole fotografije je skinula sa profila, a samo neki komentari bili su: "Užas, kakva je to žena bez kose, grudi i guze...", "Premršava si da bi bila uzor ženama, ne mogu da te gledam"... Međutim, to ju je razljutilo i odlučila je da ne pridaje značaja raznim komentarima, te je svoje gole slike vratila na profil.

 
 
 
View this post on Instagram
Golden hour ✨ with @lifewithoutandy & @localsupply #adA post shared by V (@vendela) on

- Jasno mi je da moj izgled ne prihvata svako. Ali važno je da čovek ostane pozitivan, da se fokusira na svoj cilj. Vaše "da" će doći kada dođe pravo vreme za to - zaključila je manekenka.

 
 
 
View this post on Instagram
When you throw the trash out, do you go outside later and check how it’s doing? No, so stop stalking your ex.A post shared by V (@vendela) on

 
 
 
View this post on Instagram
I mean I’m no love expert but I’m pretty sure the dude who’s making you cry every day is not your soulmate.A post shared by V (@vendela) on

Pogledajte i kako je lepa manekenka izgledala sa dugom kosom:

 
 
 
View this post on Instagram
Rockin' that blonde hair 👊A post shared by V (@vendela) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA