≫ 

Kevin Spejsi se prvi put oglasio o optužbama da je silovao tinejdžera, i to kroz lik Frenka Andervuda (VIDEO)

Glumac je pažljivo odabrao trenutak objave videa koji je do sada pregledalo više od milion ljudi

  • 1

Prvi put nakon što je u javnosti odjeknula vest da je dvostruki oskarovac Kevin Spejsi (59) seksualno uznemiravao dečaka, slavni glumac se oglasio, i to kroz lik Frenka Andervuda kojeg je donedavno igrao u popularnoj seriji "House of Cards" ("Kuća od karata").

Trinaest meseci prošlo je otkako je Entoni Rep optužio Kevina za uznemiravanje u vreme kada je bio dečak. Glumac se nije oglašavao na tu temu, pa je ovaj njegov potez potpuno neočekivan.

Snimak nosi naziv "Let Me Be Frank", što jednim delom u prevodu znači "Dozvolite mi da budem Frenk", a drugim delom "Dozvolite mi da budem iskren" i prepun je dvosmislenih rečenica koje Andervud izgovara. Ipak, u njemu glumac staje u svoju odbranu.

Kevin Spejsi, Foto: Guliver/Frederick M. Brown/Getty Images

Međutim, ono što je najveće iznenađenje jeste pažljivo odabran trenutak objave videa. Naime, objavljen je istog dana kada je i zvanično podignuta optužnica protiv njega, kako smo već pisali (a o čemu možete pročitati OVDE), a navedeno je da će glumac morati da se pojavi pred sudom 7. januara 2019. godine zbog optužbe da je seksualno uznemiravao mladića, sina televizijske voditeljke Heder Anra. Sa tim je u javnost izašla u novembru 2017. godine, a rekla je tada da je glumac uvukao ruku u pantalone njenog tada 18-ogodišnjeg sina u restoranu Klab Kar, jula 2016. godine.

Snimak je do sada pregledalo više od milion ljudi.

Podsetimo, Spejsi se Repu delimično izvinio pre više od godinu dana, što je naišlo na brojne kritike. U svom obraćanju je naveo kako je homoseksualac, a mnogi su taj njegov postupak osudili navodeći kako se iza toga skriva zla namera - da se izvuče iz optužbi za pedofiliju.

Optužnica podignuta 24. decembra zvanično je i prva koja je podignuta protiv Kevina Spejsija.

Kevina Spejsija optužilo je više od 30 muškaraca za seksualno uznemiravanje od početka pokreta "I Ja" (Me Too).

VIDEO: "Tata Amerike" osuđen na zatvor zbog silovanja, ovo su njegove žrtve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA