Maraja Keri mora da plati odštetu zbog seksualnog zlostavljanja bivše menadžerke!

Stela je za Maraju radila manje od tri godine, nakon saradnje tužila ju je za seksualno zlostavljanje i nepoštovanje ugovora

  • 1

Američka pevačica Maraja Keri (48) pristala je na nagodbu i platiće odštetu zbog seksualnog zlostavljanja bivše menadžerke Stele Bulečnikov, prenose strani mediji!

Stela je Maraju tužila za seksualno zlostavljanje i kršenje ugovora, tvredeći da se pevačica pred njom namerno šetala gola, te da ima probleme sa zavisnošću ida ne uzima lekove za bipolarni poremećaj.

Maraja je na početku govorila da su optužbe njene bivše menadžerke neosnovane, a kako je sada pristala na nagodbu strani mediji pišu da je taj potez samo potvrda da je Stela govorila istinu.

Maraja Keri, Foto: Tanjug/AP

Menadžerkin dvokat potvrdio je da su se njegova klijentkinja i Maraja nagodile, a o iznosu odštete advokat nije želeo da govori.

Kako se pevačicino bogatstvo procenjuje na više od 40 milona dolara, nagađa se da će pevačica Steli platiti čak nekoliko miliona dolara!

Stela je kod Maraje radila nešto manje od tri godine, a njih dve su za to vreme postale prijateljice, dok se krajem 2017. godine među njima nisu pojavili problemi.

Kada je u pitanju zarada koju je Maraja imala tokom saradnje sa Stelom, pevačica je samo u 2015. svoj račun povećala za 27 miliona dolara. Ako je suditi po priči izvora, za tri godine saradnje sa Stelom Maraja je zaradila oko 100 miliona dolara.

Međutim, bivša menadžerka nije jedina koja je za seksualno zlostavljanje tužila popularnu pevačicu.

Maraja Keri Foto: Instagram/mariahcarey

Vlasnik sigurnosne agencije Majkl Anelo sarađivao je sa Marajom i, kako tvrdi, pevačica ga je zvala u hotelsku sobu gde je pred njim šetala u provokativnom izdanju, pa je zbog neprijatnosti Majkl tužio pevaćicu.

VIDEO: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA