Stigla odluka suda o tužbi koju je Ešli Džad zbog seksualnog uznemiravanja podnela protiv bivšeg "prvog čoveka Holivuda"

- Rekli smo još od početka da je ova tužba neopravdana i drago nam je da to tako i video sud - rekla je Filis Kupferstajn, koja zastupa Harvija Vajnstajna

  • 0

Tužba glumice Ešli Džad (5o) protiv filmskog producenta Harvija Vajnštajna(66) za seksualno uznemiravanje je odbačena, odlučio je sud u Los Anđelesu. S druge strane, ova pravna ustanova dozvolila je da se postupak tužbe za klevetu može nastaviti.

Naime, Ešli Džad je Vajnštajna optužila za klevetu 1998. nakon što je 1997. odbila seksualne usluge koje joj je nudio producent.

Podsetimo, glumica je je u aprilu 2018. godine optužila Vajnstajna da joj je blatio ugled, budući da je on navodno nagovarao reditelja Pitera Džeksona da je ne angažuje u filmskom serijalu "Gospodar prstenova".

- Rekli smo još od početka da je ova tužba neopravdana i drago nam je da to tako i video sud. Verujemo da ćemo pobediti i da će Ešli Džad odbaciti optužbe - rekla je Filis Kupferstajn, koja zastupa Harvija Vajnštajna.

Ešli Džad, Foto: Tanjug/AP

S druge strane, Tiodor Butrus, advokat Ešli Džad, smatra da ova odluka suda neće srušiti tužbu glumice protiv producenta.

VIDEO: Ovi ljudi su seksualni prestupnici, a jedan je zbog silovanja bio na robiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA