Ima dvoje dece, na operacije je potrošila više od 13.000 dolara, kažu joj da je fejk, a ona želi da izgleda još neprirodnije! (FOTO)

Ima skoro 62 hiljade pratilaca na Instagramu, na kojem objavljuje eksplicitne fotke i gradi karijeru modela

  • 15

Sve popularniji "trend" je zarada preko Instagrama, a sve što morate da uradite jeste da postignete željeni izgled, pozirate i skupljate "lajkove".

Bilo da preterate sa operacijama ili ne, sebi ćete uvek biti najlepši, te je tako Sindi Mur (32) iz Mančestera, inače majka dvoje dece, aktivna na Instagramu na kojem gradi karijeru modela, a svojim "novim" izgledom više je nego zadovoljna.

Foto: Instagram/iamdiamonddoll

Na silne operacije potrošila je više od 13 hiljada dolara, a prvi zahvati bili su povećanje grudi, usta, te nadogradnja kose. Iako se hirurzi sa njom ne slažu, ona nema želju da se zaustavi na trenutnom izgledu, već planira još operacija.

Foto: Instagram/iamdiamonddoll

- Želim da sve na meni bude bolje. Veće grudi, veće usne i tanji struk. Vidim često da me gledaju i osuđuju. Ljudi mi govore da sam "fejk", ali taj veštački izgled je baš ono što ja želim - poručila je Sindi.

Foto: Instagram/iamdiamonddoll

Foto: Instagram/iamdiamonddoll

Foto: Instagram/iamdiamonddoll

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesns

    12. januar 2019 | 20:59

    Ovo je odvratno

  • DARKO 100%

    12. januar 2019 | 20:51

    O Boze sa nebesa zvizni dva tri zemljotresa!sta rade ove zene oskrnavise Boziju prirodu ,velicinu zensku u ovozemaljskom svetu!

  • Sam

    12. januar 2019 | 20:48

    Ti si ženo bolesna ,kao i tvoji pratioci. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA