Dejvid Haselhof u bade mantilu upao u sneg do kolena i pravio urnebesne face, a tek da čujete gde je krenuo ovako golišav! (VIDEO)

Popularni glumac i pevač trenutno je u snegom zavejanoj Austriji

  • 0
Dejvid Haselhof/ Printskrin: Instagram/davidhasselhoff

Zvezda "Čuvara plaže", holivudski glumac i pevač Dejvid Haselfoh (66), trenutno se nalazi u Austriji, a poznato je da tamo ovih dana vladaju snežne mećave.

Tako se i Dejvid našao u snegu do kolena kada je u kratkoj kućnoj haljini pokušao da prošeta do đakuzija. Ipak, bezuspešno.

Nakon što je bosih nogu i samo sa kapom na glavi upao u sneg i toliko se smrzao da je vrištao od hladnoće, Dejvid se vratio nazad u kuću i sve je pozvao na svoj koncert u četvrtak, 17. januara.

- Bože, ne mogu... Krenuo sam do đakuzija, ali previše je ledeno - sve vreme je sa osmehom komentarisao Dejvid. Njegovi izrazi lica i pokreti govore više od reči, a ruka mu je završila na nezgodnom mestu.

Pogledajte i sami!

 
 
 
View this post on Instagram
It’s going to be sunny tomorrow and the rest of the week. My concert is on Thursday at 2pm guarantee it will be awesome!A post shared by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA