≫ 

Alkohol mu više nije "in", priznaje Čarli Šin: Glumac proslavio godinu dana kako je trezan, a sada je ispričao da još jednog poroka mora da se reši

- Doneo sam i neke odluke pre Nove godine koje već ostvarujem - rekao je poznati glumac

  • 10
Čarli Šin Foto: Warner Bros

Holivudski glumac Čarli Šin proslavio je prvu godinu otkako je odlučio da ne konzumira alkoholna pića. Ovaj problem ga je mučio još od 80-ih prošlog veka, kada je zavistan od pića i druhih opijata. Čarli je u jednom periodu svog života bio trezan 11 godina, međutim vratio se porocima, tačnije alkoholu i drogi.

- To je sve moralo da se završi. Sada se dobro osećam. Ma čim sam ja uspeo bez alkohola i droge jednom, znao sam da mogu opet jer imam to u sebi. I evo, i sada sam uspeo. Doneo sam i neke odluke pre Nove godine koje već ostvarujem, ali još moram da prestanem da pušim cigarete. To nikako nije dobro - rekao je Čarli za američke medije.

Čarli Šin se pohvalio da godinu dana nije pio alkoholna pića Printskrin: TV Prva

Šin je istakao da je ponosan na sebe.

- Naravno da mi je drago što sam uneo promene u svoj život, to me motiviše za dalji napredak i na privatnom i na poslovnom planu. Napokon sam neko na koga ljudi mogu da se oslone - rekla je Ćarli.

Čarli Šin hoće da se reši i cigareta Printskrin: Youtube/CharlieSheen's channel

Zvezda serije "Dva i po muškarca" ponovo se vraća na stare slave. Nedavno se Čarli našao na naslovnoj stranici jednog poznatog časopisa ( naslovnicu možete videti OVDE ), a takođe je snimio reklamu za jedan australijski brend, gde su mu društvo pravile seksi cice. Više o ovome možete pročitati OVDE.

VIDEO: Afleka iz kandži alkohola spasava Dženifer Garner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    18. januar 2019 | 22:42

    Који је он мени цар 😂😂😂 могу да га гледам нон-стоп, рођени комичар...

  • Igor

    18. januar 2019 | 21:31

    Legenda i sa porocima i bez njih!!!!

  • Licemerka

    18. januar 2019 | 21:32

    💞OBOŽAVAM GA 💞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA