Kućni bioskop, 7 spavaćih soba, 7 kupatila... Zavirite u kuću Čarlija Šina koju glumac prodaje za 7,5 miliona evra! (FOTO)

Čarli je, kako tvrde strani mediji, zapao u finansijske probleme i novac mu je neophodan

  • 5
Čarli Šin Foto: Warner Bros

Slavni glumac Čarli Šin, kako stvari stoje, zapao je u finansijske probleme, a zbog nedodstatka novca, kako pišu strani mediji, rešio je da proda svoju luksuznu kuću vrednu 7,5 miliona evra, iliti 8,5 miliona dolara. U pitanju je imanje koje se proteže na površini od 827 metara kvadratnih, a vila je izgrađena u mediteranskom stilu.

Kuća Čarlija Šina Foto: Profimedia/Planet

Čarlijeva kuća ima kućni bioskop, sedam spavaćih soba, sedam kupatila, veliku kuhinju, teretanu...Van vile nalazi se bar, kao i dva bazena.

Biskop u kući Čarlija Šina Foto: Profimedia/Planet

Naime, Čarli je prvobitno želeo da proda kuću za 8,5 miliona eva, međutim, pošto nije bilo zainteresovanih, smanjio je cenu na pomenutih 7,5 miliona evra. Za sada još nema kupaca.

Kuća Čarlija Šina Foto: Profimedia/Planet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    23. januar 2019 | 05:00

    Ako spusti na 6.5, kupujem! 😁😁😁

  • Bojan

    23. januar 2019 | 06:56

    Naravno da nema pare kada sve to kosta. Sta ce coveku kucni bioskop, sedam kupatila, bar, bazen. Razumem da neko ima vilu, ali ovo je preterano. Zato je i finansijski pukao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA