Gvinet Paltrou "pokosila" dedu na ski stazi! On je tužio, a za polomljena rebra i potres mozga traži odštetu od koje će vam se zavrteti u glavi!

- Čuo sam histerični vrisak i udarac s leđa - rekao je Sanderson, dodavši da se Gvinet nije ni zaustavla da vidi u kakvom je čovek stanju, a kamoli da pozove pomoć

  • 1
Gvinet Paltrou, Foto: Instagram/gwynethpaltrow

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou optužena je za povredu 72-godišnjeg muškarca! Glumica je optužena da je prilikom sudara na skijalištu u Juti, u odmaralištu Park Siti, 2016. godine čoveku slomila rebra i prouzrokovala potres mozga.

Povređeni Teri Senderson, penzionisani optičar, na konferenciji za novinare rekao je da je protiv glumice podneo krivičnu prijavu zbog povreda koje su mu nanete, te zbog toga što nije pozvala pomoć. Osim toga, naveo je i da su njen ski instruktor i prijatelj lažno svedočili navodeći kako glumica nije urzokovala incident, prenosi AP.

- Čuo sam histerični vrisak i udarac s leđa - rekao je Sanderson, dodavši da se Gvinet nije ni zaustavla da vidi u kakvom je čovek stanju, a kamoli da pozove pomoć.

Gvinet Paltrou na skijanju, Foto: Instagram/gwynethpaltrow

Kako je tvrdio na sudu, nakon udarca mu je prišao ski-instruktor Erik Kristensen koji mu je rekao da je za nesreću sam kriv, nakon čega je odskijao dalje.

Muškarac je ispričao da se incident dogodio na skijaškoj stazi za početnike, a udarac je osetio u predelu lopatica. Poslednje čega se seća, kako navodi, jeste da je poleteo napred, izgubio svest, a kasnije mu je rečeno da ga je Gvinet udarila.

Međutim, pojavio se svedok koji tvrdi da je sve video, i da je prepoznao slavnu glumicu.

Povređeni Teri Sanderson Gvinet je tužio za 3,1 miliona dolara.

VIDEO: Holivudska lepotica priznala da je pila svaki dan

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA