≫ 

Džastin Biber iznenadio sve: Tvrdi da on i Hejli nisu imali seks sve dok nisu postali muž i žena, a evo šta sada kaže o toj odluci! (FOTO)

- Verujem da me je Bog blagoslovio zbog toga kada mi je poslao Hejli. Budemo nagrađeni za dobro ponašanje - izjavio je Biber

  • 4

Jedan od najpopularnijih pop zvezda današnjice Džastin Biber i lepa manekenka Hejli Boldvin venčali su se u tajnosti prošle godine, nakon samo tri meseca veze.

Od tada stalno privlače pažnju gde god se pojave, a nedavno su u intervjuu za američko izdanje časopisa "Vogue" ispričali kako nisu imali seksualne odnose sve dok nisu stupili u brak.

Ovo što su otkrili šokiralo je javnost, a njih dvoje tvrde kako je apstinencija bila jedna od najboljih odluka koje su doneli u životu. Sudeći prema Biberovim tvrdnjama, u celibatu je proveo više od godinu dana, a po tome ispada da nije imao seks ni sa bivšom devojkom Selenom Gomez sa kojom je raskinuo u proleće prošle godine.

Džastin Biber i Hejli Boldvin/ Foto: Profimedia

- Mislim da seks može da uzrokuje veliku bol i patnju. Ponekad ljudi imaju seks jer se ne osećaju dovoljno dobro i vredno, imaju manjak samopouzdanja. Žene to rade, kao i muškarci. Želim da se posvetim Bogu na taj način, jer osećam da je to dobro stanje moje duše. I verujem da me je Bog blagoslovio zbog toga kada mi je poslao Hejli. Budemo nagrađeni za dobro ponašanje - rekao je Džastin.

Međutim, kako je objasnio, želja za seksom bila je deo odluke da se brzo venča sa lepom Hejli.

- Kad sam je video prošlog juna, zaboravio sam koliko sam je voleo i koliko mi je nedostajala i ona i način na koji je uticala na moj život. Pomislio sam, ovo je ono što sam tražio sve vreme - istakao je Džastin.

Hejli i Džastin Biber/ Foto: Profimedia

Inače, Džastin i Hejli su se upoznali još 2009. godine. Trenutno planiraju veliko venčanje i slavlje za sve članove porodice i prijatelje, a datum koji su izabrali još uvek nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strasno

    8. februar 2019 | 17:09

    Tolike pare a ne znaju ni da se obuku lepo.

  • Realno

    9. februar 2019 | 04:14

    Zivim ovdje u Americi i viđam ove poznate i po americkim novinama ali mi nikad nece biti jasno zasto je bitno obuci najruznije/najprljavije/najstarije patike i najruzniji duks i jaknu 7 brojeva vece i iskombinovati 7 razlicitih boja i nista ni s cim. Puni para i imaju popularnost ali kad ih vidis na ulici pa to su prikaze sa odjecom iz crvenog krsta !!!

  • Mia

    16. februar 2019 | 18:22

    Obučeni su odlično. Zima je I normalno je da nose velike jajne I što da ne izlaze u trenerci I partikama?Sta je loše u tome?Ja lično izlazim isto ovako iz kuće :😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA