≫ 

One su mu najvažnije: Bredli Kuper BAFTA nagradu posvetio Lejdi Gagi, a onda nasmejao sve kada se obratio Irini Šajk (FOTO)

Bredli Kuper i Lejdi Gaga dobili su nagradu za duetsku pesmu "Shallow" iz filma "A Star is Born" na svečanoj ceremoniji BAFTA u Londonu

  • 0
Bredli Kuper/ Foto: Tanjug/AP

Glumac i reditelj filma "A Star is Born", Bredli Kuper (44), dobio je nagradu za najbolju originalnu muziku na održanoj dodeli nagrada BAFTA u Londonu.

Bredli se u govoru nakon primanja nagrade posedbno zahvalio njemu najvažnijim damama - Lejdi Gagi i nevenčanoj supruzi Irini Šajk, nakon čega se obratio publici.

Nagradu je posvetio Lejdi Gagi, kojoj je u filmu dodelio glavnu žensku ulogu, kao i svojoj devojci, lepoj ruskoj manekenki sa kojom ima ćerku Leu de Senu.

Lejdi Gaga/Foto: Tanjug/AP

- Ispunio sam san za koji sam mislio da se nikada neće dogoditi. Ovu nagradu večeras delim sa Lejdi Gagom, muzika je bila otkucaj srca ovog filma. Takođe želim da se zahvalim Irini što me trpela dok sam godinu dana pokušavao da komponujem pesme u našem podrumu - izjavio je Bredli.

Ponosna Irina je svom dečku dala podršku tako što je ustala i aplaudirala kada je Bredli primio nagradu, a njih dvoje bili su u crnim odelima i na crvenom tepihu su izgledali savršeno.

Irina Šajk/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Ima neka tajna veza, Lejdi Gaga ukrala košulju Bredlija Kupera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA