Džerard Batler nudio 100.000 dolara za ove slike sa prelepom Srpkinjom, a onda se ona oglasila i otkrila detalje o glumcu! (FOTO)

Fotografije su nastale u jednom noćnom klubu u Beogradu

  • 14
Džerard Batler, Foto: Profimedia

Bivša Plejboj zečica, Mrtina Rajić otkrila je da je holivudski glumac Džerard Batler hteo da kupi njihove zajedničke fotografije iz noćnog kluba u Beogradu za 100.000 dolara, ali da njegov novac nikoga nije zanimao.

Kada su se u javnosti pojavile njihove zajedničke slike, sve je snažno odjeknulo kako kod nas tako i u svetu, a svi su hteli da vide ko je devojka koja je osvojila holivudskog zavodnika koji se do tada javno nije pojavljivao ni sa jednom ženom.

Džerard Batler i Martina Rajić, Foto: Profimedia
Džerard Batler i Martina Rajić, Foto: Profimedia

-  Bilo je to davno. Bili smo u kratkoj vezi dok je on bio ovde i snimao film. Posle smo ostali u kontaktu. Ispao je veliki skandal tada jer on se i u Holivudu tada nije slikao ni sa jednom ženom. On je nudio našim da otkupi te slike, ali niko nije hteo, ne znam za kakve pare. On je nudio na primer 100.000. To je negde poljuljao naš odnos. On je mislio da sam ja to pustila. A ja tada nisam nikoga poznavala. Nisam imala tada ni telefon sa kamerom - rekla je Martina i dodala:

Džerard Batler i Martina Rajić, Foto: Profimedia

-  Bio je jako fin, gospodin pravi, kulturan. On je potpuno drugačiji nego na filmu. On je normalan čovek.

Džerard Batler i Martina Rajić, Foto: Profimedia

(Telegraf.rs/žena)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas

    12. februar 2019 | 17:54

    Ha ha bili u kratkoj vezi citaj izmedju redova..

  • vulkanizer

    12. februar 2019 | 17:58

    sliku sa ovom ja ne bih platio ni 100 dinarA

  • Ana

    12. februar 2019 | 21:05

    Dobar je frajer, mogao je da nadje bolju ribu od ove. Nije ni cudo sto je hteo da otkupi ove slike da ne izadju u javnost, verovatno ga je bilo stid kad je video kakva je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA