≫ 

Nećete verovati koje sve svetske zvezde su odbile da glume u Titaniku: Lista je podugačka (VIDEO)

Pogledajte koja velika imena nisu želela da igraju u klasiku reditelja Džejmsa Kamerona

  • 2

Jedan od najpopularnijih i najuspešnijih filmova svih vremena jeste svakako film "Titanik". U ovom ostvarenju, koje je zaradilo pre 2 milijardi dolara širom sveta, glavne uloge pripale su glumačkom paru Leonardo Dikaprio - Kejt Vinslet (Leonardo je igrao lik Džeka, dok je Kejt igrala lik Rouz).

Međutim, ono što je malo poznato jeste da su mnoge filmske zvezde odbile da igraju u "Titaniku", a neke od njih nisu uspele da prođu audiciju.

Režiser Džejms Kameron želeo da lik Džeka igra River Finiks, međutim, ovaj glumac je preminuo kada je bio mlad. Ulogu koji je na kraju dobio Leonardo Dikaprio odbile su zvezde kao što su Tom Kruz, Bred Pit, Džoni Dep, Stiven Dorf. Na audiciju su se prijavili Kristijan Bejl, Itan Houk, kao i Metju Mekonahi i Kris O' Donel, međutim, nisu je prošli.

Džoni Dep je odbio da glumi Džeka u filmu "Titanik" Foto: Tanjug/AP

S druge strane, lik Rouz odbili su da igraju Nikol Kidman, Gvinet Paltou, Đina Dejvis, Dru Barimor, Šarliz Teron, Kler Dejns, Anđelina Džoli, Rouz Birn, kao i kraljica popa Madona. Takođe, Riz Viderspun, Dženifer Aniston, Kamerun Dijaz, Kristina Eplgejt, Dženifer Koneli, Rejčel Vajs, Šeron Stoun, Uma Turman, Džodi Foster, Mini Drajver, Ketrin Hajgl, Kristina Riči, Niv Kempbel, Vinona Rajder, Kejt Bekinsejl...

Da li možete da zamislite Anđelinu Džoli u ulozi Rouz? Foto: Tanjug/AP

Pogledajte prilog IMDB-a o "Titaniku" i ko je sve odbio da igra u ovom slavnom ostvarenju:

VIDEO: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(Telegraf.rs/izvor: IMDB)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    13. februar 2019 | 23:19

    Ipak je najbolje rešenje ono koje smo videli na filmu.Oni kojj nisu hteli nisu bitni .Oni kojj nish prošli audiciju želimo više srece drugi put.

  • Tamo neko

    14. februar 2019 | 20:13

    Nije kome receno, nego kome sudjeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA