Nominovani za Oskara dobijaju skupocene poklone vredne stotine hiljada dolara, kao i kremu sa ekstraktom marihuane

U paketima će biti konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije, 15 pari luksuznih lažnih trepavica i mnoge druge stvari

  • 0

Nominovani za Oskara 2019. u nedelju će na svečanoj ceremoniji dobiti pakete s poklonima, među kojima će se naći i i bešumna pumpica za grudi, poklon putovanje na Galapagos, ali i svetleća četka za ve-ce.

U paketima glumcima, rediteljima i ostalim filmskim stvaraocima koji su nominovani biće i konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije, 15 pari luksuznih lažnih trepavica, losioni i slatkiši, članska karta holivudskog Kluba ljubitelja marihuane.

Među poklonima će biti i povodac za pse i špijunska olovka koju poklanja organizacija za zaštitu životinja „Peta", a kojom se šalje signal organizaciji za zaštitu životinja ukoliko naiđete na zlostavljanu životinju.

Statua Oskara Foto: AP/Tanjug

Dobitnici Oskara mogu da računaju i na umetničku sliku Rejana Vilijamsa, portretiste kome su najčešći motivi psi i velike mačke, a najvredniji poklon mglo bi da bude krstarenje do Islanda ili Galapagosa, mada će se, kako piše Gardijan, a prenosi RTS, u ponudi naći još dve destinacije.

Inače, vrednost ovih paketa obično se izražava brojkom od šest cifara i u njima dominiraju serumi i tretmani namenjeni za negu kože.

Oni će ove godine biti obogaćeni ekstraktom marihuane, s obzirom da je u Kaliforniji ova supstanca prošle godine legalizovana.

Najviše pažnje, međutim, izazvala je antibakterijska četka za ve-ce šolju, nazvana „Mister Pu“ koja svetli u mraku i na sebi ima ogromnog smeška.

VIDEO: Da li su Oskari uvek bili fer?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA