Mel Gibson ne liči na sebe: Nekada nije bilo većeg zavodnika od njega, a danas je zapušten i neprepoznatljiv! (FOTO)

Nakon što su ove slike isplivale u javnost, svi se pitaju šta se desilo sa holivudskim glumcem

  • 25
Mel Gibson, Foto: Profimdia

Glumac Mel Gibson uhvaćen je prilikom kupovine u Malibuu, a mnogi ljubitelji njegovog lika i dela ostali su u šoku kada su ga videli u ovom izdanju.

Glumac su paparaci slikali nakon kupovine, dok je u svoj automobil pakovao drva, a ono što su mnogi komentarisali je da glumac izgleda neprepoznatljivo i da se prilično zapustio.

Mel Gibson, Foto: Profimedia
Mel Gibson, Foto: Profimedia

Mel Gibson, Foto: Profimedia

Holivudski glumac koji je slavu stekao u filmovima "Pobesneli Maks" i "Smrtonosno oružje" odlučio je da se oproba i kao reditelj i scenarista, te je tako za režiju filma "Hrabro srce" dobio čak dva "Oskara".

Gibson 2004. godine piše scenario sa Benediktom Fitzgeraldom za film "Pasija" koji je postigao veliki komercijalni uspeh zaradivši više od 611 miliona dolara i postavši osmi najuspešniji film u istoriji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    9. mart 2019 | 22:13

    Boli ga paja ,uziva covek u zivotu koji mu je ostao ,a ne kao ove nase umisljene zvezde ceo zivot gladne samo da bi dobro izgledale .

  • Pavel69

    9. mart 2019 | 21:23

    On je kralj za mene i ostace ni jedan paparaco nemoze to da mu uzme

  • Sun

    9. mart 2019 | 21:58

    To sto su ove nase poznate "ZVEZDE" isfolirane, pa i do wc idu tip top skockani, sredjeni,od glave do pete,utripovani, ne znaci da je u Holivudu tako.Po svemu sudeci i po svim slikama, njima to tamo nije vazno.Kao sada legendi Mel Gibsonu.Multimilioner,a ipak ga briga sta ce drugi da pricaju, obukao se kako on zeli, neistripovan..Bravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA