Bravo, maestro: Andre Rieu, jedan od najpoznatijih svetskih muzičara, izveo "Tamo daleko" na maestralan način sa svojim orkestrom (VIDEO)

Čuveni violinista i dirigent je na originalan način najavio svoj koncert u "Štark areni"

  • 6

Legendarni holandski violinista i dirigent Andre Rieu će sa svojim Johan Štraus orkestrom gostovati u beogradskoj "Štark areni" 22. maja. Kako bi najavio ovaj spektakl u glavnom gradu Srbije, čuveni muzičar napravio je snimak na kojem sa svojim orkestrom izvodi kompoziciju "Tamo daleko".

- Zdravo, prijatelji - rekao je Rieu na čistom srpskom, a onda je nastavio:

- Moj fantastični orkestar i ja dolazimo u Srbiju i biće nam veoma drago što će nastupati za vas u Beogradu. Vidimo se tamo - rekao je Andre, a onda je uzeo štapić u ruke i sa svojim orkestrom izveo "Tamo daleko".

Pogledajte snimak:

Kako je Andre Rieu na violini izveo legendarni valcer "Dunavski talasi" rumunskog kompozitora poreklom iz Srbije Jovana Ivanovića u krcatom berlinskom amfiteatru, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs/VIDEO: Youtube/Star produkcija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    18. mart 2019 | 00:22

    Svaka čast. Dobro nam došli.❤️

  • Chicago

    18. mart 2019 | 01:29

    Svaka cast ANDRE,zao mi je sto nisam u Srbiji jer bi se videli sigurno,svaka cast jos jednom

  • Danilo

    18. mart 2019 | 13:53

    Samo da se zna, a ima na YouTube da u svakoj zemlji u okviru turneje izvede promotivno jednu domaću kompoziciju- u Sev. Makedoniji je izveo Makedonsko devojče npr. Svaka mu čast za originalnu ideju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA