≫ 

Nekad je bila seksi "Čarlijev anđeo", a danas ima 44 godine i na novim slikama ne liči na sebe (FOTO)

Dru u Tulumu uživa sa prijateljicom i ćerkom, a iako je primetila da je paparaci fotografišu tome nije pridavala mnogo značaja

  • 1
Dru Barimor nekad, Foto: Profimedia

Dru Barimor (44) uslikana je na plaži u Tulumu, u Meksiku, a oni koji ne znaju da slavna glumica boravi na pomenutom mestu verovatno je nisu ni prepoznali kada je prošla pored njih.

Radi se o tome da se Dru potpuno promenila, ili se pak u poslednje vreme mnogo zapustila. Tako je uslikana u potpuno običnoj, širokoj garderobi, bez trunke šminke, sa nesređenom kosom i zapuštenim telom, kada su kilogrami u pitanju.

Dru u Tulumu uživa sa prijateljicom i ćerkom, a iako je primetila da je paparaci fotografišu tome nije pridavala mnogo značaja.

Dru Barimor danas, Foto: Profimedia

Podsetimo, Dru iza sebe ima tri braka i dvoje dece.

Dru Barimor danas, Foto: Profimedia

Zanimljivost vezana za Barimorovu jeste ta da se prvi put na dodeli Oskara pojavila 1983. godine, a taj intervju i dalje važi za jedan od najlađih ikad urađenih na dodeli prestižne nagrade.

Dru Barimor danas, Foto: Profimedia

Dru je 2000. godine imala sjajnu ulogu u "Čarlijevim anđelima" u kojima igra i Kameron Dijaz. Njih dve i dalje se druže, ali za razliku od Kameron koja se povukla iz glume, Dru nije. Ipak, obe su se mnogo promenile kada je u pitanju fizički izgled.

Kako danas izgleda Dijazova pogledajte OVDE.

VIDEO: Bivša žena Džonija Depa: Moji roditelji su plakali kada su čuli da volim i žene!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA