≫ 

Končita ne prestaje da šokira! Ima belu kratku kosu, haljini i dekolteu rekla zbogom, sada je sve na njoj zakopčano i dole toliko usko da puca! (VIDEO)

Končita u novom spotu "Hit Me" izgleda totalno neprepoznatljivo i - belo

  • 10

Končita Vurst nekada, kao pobednik Evrovizije 2014/ Foto: AP/Tanjug

Sigurno se svi vrlo dobro sećate pobednika Evrovizije 2014. godine, australijske muzičke zvezde Končite Vurst (30), bradate dame koja je doživela nenormalnu popularnost ne samo zahvaljujući pobedi na prestižnom muzičkom takmičenju, već i zahvaljujući jedinstvenom i iznad svega šokantnom izgledu.

Končita je mesecima bila tema svetskih medija; nekima inspiracija, a drugima "loš primerak"; ali ona ni danas ne prestaje da iznenađuje, te je i u novoj pesmi "Hit Me" šokirala novim, potpuno drugačijim izgledom.

Iako je zahvaljujući prethodnom izgledu, tačnije bradi, dostigla neverovatnu slavu, Končita čije pravo ime je Tom Njuvirt je za potrebe novog spota promenila i bradu i frizuru, te postala - skroz bela i kratko ošišana.

Končita Vurst u novom spotu/ Printskrin: Youtube/Conchita WURST

Mnoge je ova promena oduševila, pa su se nizali komentari: "Sviđa mi se što u isto vreme možeš biti i muško i žensko", "Ovo je pesma za zaljubljivanje", "Bravo", "Ova pesma je toliko emotivna, da moram da je gledam iznova i iznova"...i mnogi, mnogi drugi.

Končita Vurst sa potpuno drugačijim imidžom/ Printskrin: Youtube/Conchita WURST

Podsetimo, prošle godine australijska zvezda je priznala da je godinama HIV pozitivna, nakon što joj je bivši partner zapretio da će sve izneti u javnost.

- Ovo je zapravo beznačajno za javnost, ali bivši mi preti da će objaviti ovu ličnu informaciju, i nikome neću dati za pravo da mi preti ili da na bilo koji način ugrožava moj život - napisano je tada na Instagramu od strane Končite.

Evo i novog Končitinog spota i stajlinga:

VIDEO: Prva transrodna osoba koja vodi vesti u Pakistanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA