Pevač na kauču imao seks sa majkom pokojne žene?! Svet bruji o skandalu, a evo kako se R. Keli pravda

- Ovo je laž. Ona će učiniti sve samo da dođe na naslovnicu novina! - rekao je R. Keli na navode bivše devojke

  • 6

Muzičar R. Keli (52) negirao je optužbe da je imao seksualne odnose na kauču s majkom bivše supruge, preminule pevačice i glumice Alaja. Optužena zvezda otkrila je kako s njenom majkom nikada nije imao ništa više od prijateljstva, a dodao je i kako su takve glasine krenule od bivše devojke Lise Van Alen.

- Kada bi Alaja otišla da spava, Keli i Diana imali bi seksualne odnose u dnevnom boravku. To je trajalo mesecima - rekla je Van Alen.

Lisa je za američku televiziju otkrila i kako je njihov brak bio poništen nakon što je Alaja imala spontani pobačaj.

- Rekao mi je da su se venčali jer je bila trudna. Keli i njegov asistent falsifikovali su potvrde i dokumente jer je Alaja tada još uvek bila maloletna. To je izašlo iz njegovih usta, ovog trenutka mogla bih otići na detektor laži. Ovo nisu glasine. Ovo je istina - otkrila je Lisa.

Lisa Van Alen, Foto: Profimedia

R. Keli se već nekoliko meseci nalazi u središtu nekoliko seks skandala, a na Lisine optužbe odgovorio je kratko.

- Ovo je laž. Ona će učiniti sve samo da dođe na naslovnicu novina! - rekao je R. Keli.

R. Keli, Printskrin: Youtube/CBS Evening News

Podsetimo, američka pevačica i glumica Alaja poginula je 25. avgusta 2001. godine u avionskoj nesreći na Bahamima nakon snimanja spota za singl "Rock the Boat". Nakon završetka snimanja, Alaja i osam članova njenog tima krenuli su na put avionom Cessna 402B koji je završio tragično.

Njen singl "Back&Forth" zauzeo je prvo mesto Bilbordove lestvice hot R&B i hip-hop pesama, a na vrhu se zadržao tri nedelje, dok je "At Your Best (You Are Love)" dospeo na šesto mesto lestvice Bilbord Hot 100.

Naslovna pesma albuma "Age Ain't Nothing but a Number" zauzela je 75. mesto Bilbordove Hot 100 dok je "The Thing I Like" objavljena kao deo singlova iz filma "Detektiv za prljave poslove" iz 1994. godine.

Uskoro su krenula šuškanja o njenoj ljubavnoj vezi sa Kelijem i tajnom venčanju, što je kasnije i potvrđeno. Par se venčao 31. avgusta 1994. godine u hotelu Šeraton u Rozemontu u Ilinoisu. Alaja je tada imala samo 15 godina.

Alaja je 1996. napustila "Jive Records" i potpisala je ugovor za "Atlantic Records". Na drugom albumu "One in a Million" sarađivala je s producentima Timbalandom i Misi Eliot. Singl "If Your Girl Only Knew" osvaja prvo mesto Bilbordove lestvice hot R&B/hip-hop pesama. Sledeće godine objavljuje pesmu "Up Jumps Da Boogie", sa reperom i producentom Timbalandom te reperom Magooom, piše 24sata.hr.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA