≫ 

Monika iz "Prijatelja" se nakon 15 godina vratila na svima dobro poznatu raskrsnicu i oduševila fanove snimkom i porukom! (VIDEO)

Glumica je snimak objavila na društvenim mrežama, a njena poruka govori koliko je nostalgična

  • 0

Glumica Kortni Koks, poznatija iz čuvenih "Prijatelja" kao Monika Geler, oduševila je pratioce na Instagramu objavom videa na kojem se vidi koliko je nostalgična prema vremenu snimanja serije.

Objavila je snimak na kojem pozira ispred stana u kojem je nekada živela, naravno, samo u seriji. Baš ta raskrsnica prikazivana je u "Prijateljima" za potrebe eksterijera Monikinog stana, a glumica je sada pozdravila fanove baš odatle, 15 godina kasnije, koliko ima otkako je završeno snimanje serije.

- Laku noć, ljudi! Vraćam se kući! - mahnula je raspoloženo Kortni u kameru i izašla iz kadra.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Podsetimo, "Prijatelji" su proglašeni za najpopularniju seriju ikada, a ovo nije prvi put da se Kortni prisetila uloge koja ju je proslavila i prema kojoj je nostalgična.

Nedavno je objavila stariju fotografiju sa koleginicom Lisom Kudrou, koja je u seriji igrala simpatičnu i originalnu Fibi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Takođe je Kortni nedavno čestitala rođendan svojoj drugoj velikoj prijateljici i koleginici, čuvenoj Rejčel, odnosno Dženifer Aniston.

- Svet je definitivno postao svetlije mesto rođenjem ove devojke! Srećan rođendan, volim te - napisala je tada.

 
 
 
View this post on Instagram
The world definitely got brighter the day this girl was born. Happy birthday sweetheart! I Love you! ♥️A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

VIDEO: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA