≫ 

"Posle seksa u mraku trčao je u WC da se šminka, vrištao je kada je žena htela da ga iznenadi..."

- Lisa je jednom prilikom pokušala da ga iznenadi, ali on bi svaki put vrisnuo: "Nemoj da me gledaš" i odmah je otrčao u kupatilo - rekao je Taraboreli

  • 7
Majkl Džekson, Foto: Profimedia/AFP

Nakon što je dokumentarac "Leaving Neverland", o optužbama na račun Majkla Džeksona, izazvao burne reakcije gledalaca, procurili su i detalji iz knjige "The Magic and The Madness" koji se odnose na ljubavni život preminulog kralja popa i njegove supruge Lise Mari Prisli (51), čerke legendarnog Elvisa Prislija.

Lisa i Majkl u braku su bili vrlo kratko, od 1994. do 1996. godine, a kako u knjizi piše Džej Rendi Taraboreli, inače dobar prijatelj pokojnog Majkla, postoje škakljivi detalji o njihovom seksualnom životu.

Te detalje mu je, navodno, pričao upravo Džekson.

- Prvi put kad je nakon seksa upalila svetlo, on je skočio iz kreveta i otrčao u kupatilo kako ga ne bi gledala. Vratio se 20 minuta kasnije, kompletno našminkan, noseći svileni ogrtač. U krevetu je voleo da nosi nakit. Često su igrali seksualne igrice i glumili određene uloge, ali Lisa nikad nije rekla koje su to tačno uloge bile - napisao je u svojoj knjizi Taraboreli.

Lisa Mari Prisli i Majkl Džekson, Foto: Profimedia

Kako je naveo, Lisa navodno nikada nije videla Majkla bez šminke, a ukoliko bi nekada poželela da ga iznenadi, on bi se prestravio.

- Lisa je jednom prilikom pokušala da ga iznenadi, ali on bi svaki put vrisnuo: "Nemoj da me gledaš" i odmah je otrčao u kupatilo - rekao je Taraboreli.

Kako prenosi britanski Dejli Mejl, jedan od muškaraca koji su Džeksona optužili za seksualno zlostavljanje - Džejms Sejfčak - ekao je da mu je pevač tvrdio da je njegov brak sa Lisom samo predstava za javnost, te da između njih ne postoji ništa osim velikog prijateljstva.

Džej Rendi Taraboreli, Printskrin: Youtube

Kako je tvrdio, Džeksonu je bilo stalo isključivo do Lisinog novca i zarade od muzike njenog oca Elvisa Prislija.

Podsetimo, Barbra Strejsend javno se izvinila zbog onoga što je izgovorila o Majklu Džeksonu i na temu seksualnog zlostavljanja.

VIDEO: "Billie Jean" Majkla Džeksona na harmonici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    25. mart 2019 | 15:35

    Stalo majklu do elvisovih para a on milijarder bio

  • Obično oko

    25. mart 2019 | 15:38

    Oko javnih ličnosti vremenom ispliva neka skrivena ili misterija o njihovim životima, što najviše dovodi do gadjenja ili šokira milione obožavaoce. Tako je to širom sveta čak i kod nas.

  • Vule

    25. mart 2019 | 20:35

    Jeste , ispricao je prijatelju kako je nastran, da je to ispricala ona pa ajd..Umro covek, cemu bljuvotine? Ja sam oduvek voleo njegovu muziku, produkciju, spotove...a sta je on radio u svom privatnom zivotu nikad me nije zanimalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA