Svi su čekali njegov komentar: Evo kako je "Spajsicin" muž reagovao na tvrdnje Mel Bi da je imala seks sa njegovom ženom

Prema tvrdnjama Mel Bi, ona i Geri su spavale kada je grupa "Spice Girls" bila u jeku popularnosti

  • 2
Mel Bi/ Foto: AP/Tanjug

Nakon skandala koji je zatresao Ameriku, kada je Mel Bi šokirala javnost priznanjem da je spavala sa koleginicom Geri Horner (46), tokom najveće slave grupe "Spice Girls" devedesetih godina, svi su se pitali kako će na to reagovati pevačicin suprug koji je na čelu "Red Bull Formula One" tima.

- Ubiće me i ona i njen suprug. Nadam se da, kada neko pita Geri o tome, neće se ljutiti i demantovati već priznati, budući da je smešna stvar - rekla je Mel Bi.

Navodno se Geri nakon priznanja Mel Bi naljutila i demantovala tvrdnje da su njih dve spavale, a svi su se od trenutka kada je obelodanila ovu vest pitali kako će na to reagovati njen suprug Kristijan Horner.

Geri sa suprugom Kristijanom Hornerom/ Foto: Instagram/christianhornerofficial

Kako piše britanski "The Sun", izvor blizak paru otkrio je da Kristijanu ova izjava navodno uopšte ne smeta i da je oduvek znao koliko je Geri bila bliska sa Mel Bi.

- Sve je to u prošlosti - navodno je izjavio suprug Geri Horner.

Kristijan i Geri venčali su se 2015. godine, a 2017. su dobili sina. Oboje iz prethodnih veza imaju još po jedno dete.

VIDEO: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA