≫ 

Dženi Gart objavila zajedničku fotku sa Tori Speling, a zbog jedne stvari fanovi su ih zatrpali negativnim komentarima (FOTO)

Zajednička fotografija zvezda serije "Beverli Hils" izazvala je lavinu komentara

  • 1
Dženi Gart i Tori Speling Printskrin: Youtube/Watch What Happens Live with Andy Cohen

Dženi Gart i Tori Speling, Keli i Dona iz serije "Beverli Hils", ovih dana boravile su Izraelu, gde su bile angažovane na jednom projetku. Glumice nisu krile oduševljenje da su ponovo zajedno.

Dženi je na Instagramu objavila fotografiju sa Tori.

- Radim sa svojom omiljenom partnerkom u zločinu - napisala je Gartov i objavila sliku.

Međutim, obožavatelji su ih zatrpali negativnim komentarima.

- Preterala si s botoksom, uopšte više ne ličiš na sebe". "Šta si napravila svom licu, bila si predivna". "Previše plastike, devojke" - bili su samo neki od negativnih komentara.

Međutim, bilo je i onih koji su branili Dženi i Tori.

- Ove devojke bile su nam uzori dok smo odrastali, a sad nakon što podele svoj život s nama, vi ih samo napadate. One nisu dužne da rade ništa od toga, a čine to sve jer žele interakciju s fanovima. Zauzvrat dobiju odvratne i negativne komentare. Ako vam se ne sviđaju njihova lica, zašto ih uopšte pratite i komentirišete postove? Nađite život - napisala je jedna obožavateljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jedna mama

    4. april 2019 | 12:35

    Bile su i ostale zvezde. Pa sta i da su uradile neke korekcije, u to vreme su bile prelepe i potpuno prirodne dok danasnje poznate licnosti jos u pubertetu mamu pod ruku I kod plasticara!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA