≫ 

Madona kakvu još niste čuli: Kad poslušate duet kraljice popa sa Malumom, biće vam jasno zašto je istorijski (AUDIO)

Istog dana kada je Bijonse objavila novi album, stigla je i nova Madonina pesma "Medelin"

  • 4
Madona i Maluma/ Foto: Profimedia

Fanove kraljice popa Madone (60) obradovala je nova pesma "Medelin", koju je uradila u duetu sa kolumbijskim pevačem Malumom.

Pesma koja nosi naziv drugog najvećeg grada u Kolumbiji nalazi se na novom Madoninom albumu "Madam X" i svakako je novitet kada je u pitanju jedna od najvećih muzičkih zvezda, a njen duetski partner već je poznat po hitu "Chantaje" sa Šakirom iz 2016. godine.

Pesma "Medelin" objavljena je 17. aprila, istog dana kada je Bijonse objavila novi album i dokumentarac "Homecoming", i ovog trenutka ima 2.300 miliona pregleda na Jutjubu.

Madona i Maluma/ Foto: Profimedia

Nakon čuvenog hita "La isla Bonita", ovo je prva Madonina pesma latino ritma i svakako da je možemo nazvati istorijskom. Nesumnjivo je da će postati pravi hit za vrlo kratko vreme, a sudeći po prvim reakcijama mogla bi se naći na spisku Madoninih pesama za sva vremena.

Šakirin spot sa Malumom za jedan dan je videlo 7 miliona ljudi, a da li će tako biti i u slučaju sa Madonom, ostaje da vidimo.

Poslušajte, pa sami procenite:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA