≫ 

"Ležala sam u stanu, okružena samo bubama, ogledalima i kokainom..."

- Nisam imala interes da radim bilo šta, osim da stvaram muziku i da se drogiram - napisala je Gaga

  • 2

Pop diva Lejdi Gaga (33) u novoj biografiji "Everyone Loves You When You Are Dead" ("Svi te vole kada si mrtav"), koja izlazi 5. maja, daje redak uvid u svoj život pre nego što postala slavna i otvoreno piše o svojoj "ovisničkoj prošlosti".

U jednom delu knjige koju je napisao Nejl Štraus, pevačica kaže kako je ponekad uplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u Njujorku, okružena bubama i insektima, te ogledalima i kokainom svuda oko sebe.

- Nisam imala interes da radim bilo šta, osim da stvaram muziku i da se drogiram - napisala je.

Lejdi Gaga, Foto: Tanjug/AP

Gaga, čije je pravo ime Stefani Džoan Anđelina Germanota, kaže da je sa drogom eksperimentirala u umetničke svrhe, inspirisana Dejvidom Bovijem i Mikom džegerom.

- Nisam imala loše detinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su deo mog sopstvenog traganja za umetničkim putovanjem da se zaje*avam kao (Endi) Vorhol, Bovi i Mik - navela je u knjizi.

Podsetimo, Gaga je 24. februara 2019. godine, na 91. dodeli prestižne nagrade, Oskara dobila za najbolju originalnu numeru - za pesmu "Shallow" iz ostvarenja "A Star Is Born" - zajedno sa Markom Ronsonom, Antonijem Rosomandom i Endruom Vatom.

VIDEO: Ostvarenje muških snova: Lejdi Gaga i Džej Lo usne uz usne na crvenom tepihu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA