≫ 

"Beba nosi majicu na kojoj je lobanja... Ta žena je satanista i priziva demone!" Sveštenik napao Selin Dion zbog garderobe za decu

- Osim što je odeća izuzetno ružna, moram priznati da je i uznemirujuća. Beba koja nosi majicu na kojoj je lobanja... Jakna izgleda kao vreća za smeće. Na nekim majicama vide se i oči iluminata. Ovo je satanistička dečja kampanja - otkrio je sveštenik u intervjuu za "National Catholic Register"

  • 5

Muzička diva Selin Dion (51) optužena je da je satanista, nakon lansiranja svoje linije za dečju garderobu pod nazivom "CELINUNUNU".

Na internet stranicu svoju kolekciju predstavila je kao uniseks garderobu koja oslobađa decu od tradicionalnih uloga dečaka i devojčica, te im omogućava da rastu sa vrednostima jednakosti i slobode.

Brojni pratioci na društvenim mrežama, ali i jedan sveštenik - tačnije, egzorcista - optužio je pevačicu da je satanista, te da priziva demone. Cene majica kreću se između 50 i 65 evra, a za jaknu će kupci morati da izdvoje oko 142 evra.

- Osim što je odeća izuzetno ružna, moram priznati da je i uznemirujuća. Beba koja nosi majicu na kojoj je lobanja... Jakna izgleda kao vreća za smeće. Na nekim majicama vide se i oči iluminata. Ovo je satanistička dečja kampanja - otkrio je sveštenik u intervjuu za "National Catholic Register".

Selin Dion, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Sveštenik je Dionovu optužio da na majicama indirektno prikazuje skrivene simbole, a jedan par helanki na sebi ima broj tri, a drugi šest.

- Ovo je simbol satanizma. Tri šestice su brojevi koji se vekovima povezuju sa sotonom. Odeća nije primerena za odrasle, a kamoli za decu - dodao je sveštenik.

Verni pratioci na garderobi su našli i skrivena slova HO što je, prema njihovom mišljenju, imenica za "ku*vu, prostitutku, ženu sumnjivog morala, skitnicu"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    18. april 2019 | 15:50

    Ovoj na gornjoj slici zlo viri iz očiju

  • Boban

    18. april 2019 | 18:03

    Čovek je u pravu. I ona sama liči na sotonu.

  • dragana

    18. april 2019 | 16:01

    'Oce popa da se promovise. Svojevremeno je i decija kolekcija ruthless and toothless koju su tattoo majstori dizajnirali imala lobanje pa nikom nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA