Biceps Dženifer Lopez bi ozbiljno mogao da poljulja ego muškarcima (FOTO)

Pevačica je u teretanu u Majamiju povela i ćerku

  • 19
Džej Lo/ Foto: Profimedia

Dženifer Lopez (49) pokazala je brutalno zategnuto telo i izvajane mišiće kada je sa ćerkom Eme (11) išla u teretanu u Majamiju u petak, 19. aprila.

Za telom Džej Lo već godinama uzdišu muškarci, a i ženama "ispada vilica" zbog njenog neverovatno zgodnog tela, iako će u julu napuniti okruglo 50 godina. Ovaj put pokazala je čime raspolaže u svetlim helankama i belom topiću.

Svaki mišić Dženiferinog tela jasno se ocrtavao, a osim pločica na stomaku i izbačene zategnute guze posebnu pažnju privukao je njen biceps.

Džej Lo pokazala brutalne mišiće/ Foto: Profimedia

Džej Lo je sportski stajling upotpunila svetlom torbicom, sunčanim naočarima i minđušama u obliku alki, dok je njena naslednica koja je mamina slika i prilika bila u ležernoj haljinici noseći mobilni telefon u ruci.

Društvo im je pravio i pevačicin dečko Aleks Rodrigez, a nakon teretane svi su se smestili u luksuzni automobil i zajedno sa obezbeđenjem uputili dalje.

Džej Lo sa jedanaestogodišnjom ćerkom/ Foto: Profimedia

Koliko je zategnuta, Džej Lo je pokazala i dok je ulazila u automobil, i po ko zna koji put dokazala zašto je njena davno osigurana guza na 27 miliona dolara i dalje "najskuplja".

Džej Lo je osigurala zadnjicu među prvima/ Foto: Profimedia

VIDEO: Ovako trenira seksi Džej Lo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA