"To je moja priča, valjda zaslužujem nekakvu naknadu": Bivša striptizeta osula paljbu po Dženifer Lopez

- Počastvovana sam što me ona glumi, ali mislim da bi ona prvo trebalo da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu - rekla je Samanta Barbuš (46), koju Džej Lo glumi u filmu "Hustlers"

  • 2

Dženifer Lopez (49) gledaćemo u filmu "Hustlers", čija radnja se zasniva na istinitoj priči, gde su bivše striptizete odlučile da opljačkaju svoje bogate klijente sa Vol Stita. Džej Lo se našla na udaru Samante Barbuš (46), bivše striptizete, koja tvrdi da je ovo ostvarenje pokralo njenu životu priču. Tim povodom ona zahteva novčanu naknadu, kako od producenata filma, tako i od pevačice.

- Ako zarađuje na mojoj priči, onda bih trebalo da priznam da je to moja priča i valjda zaslužujem nekakvu naknadu. Zaustavićemo snimanje jer sam pogrešno predstavljena - rekla je Samanta za New York Post, i navodi da joj je ipak drago što je Džej Lo ipak glumi:

DŽenifer Lopez u ulozi Samante Barbuš u filmu "Hustlers" Foto: Instagram/jlo

- Počastvovana sam što me ona glumi, ali mislim da bi ona prvo trebalo da priča sa mnom. Ja jedina znam celu istinu - rekla je Samanta.

Samanta Barbuš je inače bila glavna u bandi bivših striptizeta koja je opljačkala bogate klijente. Naime, ona je sa još nekoliko koleginica drogirala muškarce, kojima bi kasnije "skinuli" novac sa kreditne kartice. Uglavnom su to bili oženjeni muškarci.

Zbog ovog dela, Samanta je osuđena na 5 godina uslovno.

VIDEO: Džej Lo optužena za krađu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🍉

    22. april 2019 | 13:35

    Ko o čemu žene o parama

  • Pera

    7. maj 2019 | 07:39

    Osudjena na 5 godina uslovno za to? Pa da li me zezate? Nije cudo sto sad divlja i jos trazi da joj se plati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA