Robert De Niro u emisiji nikad žešće iskritikovao Donalda Trampa, pa ga nazvao gubitnikom bez trunke morala!

Deniro je već dugo kritičar američkog predsednika, smatrajući kako Tramp nanosi veliku štetu Americi

  • 5

Holivudski glumac Robert De Niro (75) opet je kritikovao američkog predsednika Donalda Trampa (72), ovaj put nazvavši ga gubitnikom i "wannabe" gangsterom.

Na prošlogodišnjoj dodeli Tony Awards-a glumac je uzviknuo: "Je*eš Trampa" tokom televizijskog prenosa uživo.

Deniro je već dugo kritičar američkog predsednika, smatrajući kako Tramp nanosi veliku štetu Americi.

Glumac je tokom gostovanja u emisiji 'The Late Show with Stephen Colbert" rekao kako je pokušao da da šansu američkom predsedniku nakon što je pobedio na izborima, ali da se Donald pokazao kao pravi gubitnik bez trunke morala, prenosi The Guardian.

Robert De Niro, Foto: AP/Tanjug

- Ljudi vole priče o odmetnicima, osim što imamo "wannabe" gangstera u Beloj kući ovog trenutka - odgovorio je glumac na pitanje voditelja o tome šta misli zašto publika voli gangsterski žanr.

- Čak i gangsteri imaju moral i etiku. Imaju kodeks, i znaju da kada nekome date reč da vaša reč ima snagu jer je to jedino što imate. Ovaj tip čak i ne zna šta to znači - nastavlja De Niro.

Podsetimo, oskarovac je u januaru u intervjuu za "The Guardian" Trampa nazvao suprenacistom, odnosno belim rasistom.

- Mislio sam da on kao Njujorčanin razume različitosti grada, ali on je toliko loš i još gori nego što sam mislio pre. To je sramota. To je loša stvar u ovoj zemlji - izjavio je glumac tom prilikom.

Robert De Niro, Foto: Profimedia/Mega Agency

Robert De Niro je tokom ceremonije dodele nagrade Tony Awards uzviknuo uvredu protiv američkog predsednika u televizijskom prenosu uživo.

- Reći ću samo jednu stvar. Je*eš Trampa! - rekao je glumac tada, pa ponovio psovku. Publika u kojoj su sedili glumci, redatelji i producenti to su propratili ovacijama.

Robert De Niro, Foto: Tanjug/AP

Nakon ovoga oglasio se Tramp putem svog Tvitera i odgovorio glumcu.

- Robert De Niro, individua s jako niskim koeficijentom inteligencije. Primio je previše udaraca u glavu od boksera u filmovima. Gledao sam ga sinoć i verujem da je omamljen. Pretpostavljam da ne razume da je ekonomija na najvišem nivou ikad, kao i zaposlenost, a mnoge firme se oporavljaju i vraćaju u državu. Probudi se! - napisao je Tramp na Tviteru.

(Telegraf.rs/24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    22. april 2019 | 20:22

    A Hilari i Bil Klinton, Buš i Obama su kao bolji ? Tramp je za njih majka Tereza.

  • Knjaz miloš

    22. april 2019 | 19:35

    Gubitnikom ???? Covek sa 5 milijarde Dolara ne može nikako da bude gubitnik...pogotovo kad je pored toga... predsednik najveće , najbogatije i najače sile sveta.....

  • posiden

    22. april 2019 | 20:05

    Karakter je vredniji od novca .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA