Dugo nije izgledala ovoliko loše: Britni Spirs uslikana nakon izlaska sa psihijatrije, svi misle da se zauvek povlači sa scene (FOTO)

Pevačica je bila čupava, neuredna, a na licu joj se jasno videlo da pati

  • 5
Britni Spirs sa dečkom, Foto: Profimedia/Backgrid

Britni Spirs (37) poslednjih dana boravila je u psihijatriskoj ustanovi u koju je došla samoinicijtivno, jer se teško nosi sa bolešću svog oca Džejmija Spirsa (66), pišu strani mediji.

Džejmi je pre par meseci imao rupturu debelog creva, a nakon operacije u bolnici je proveo 28 dana. Očevu bolest Britni je teško podnela pa je zbog porodične situacije završila na institutu za mentalno zdravlje.

Britni je, kako izgleda, završila sa lečenjem, jer su je paparaci uslikali za Uskrs dok je izlazila iz jednog hotela na Beverli Hilsu. Iako ju je njen dečko Sem Asgari (25) štitio od fotografisanja Britni je uhvaćena, a njeni fanovi konstatovali su da pevačica jako loše izgleda.

Jadna Britni! Dugo ovako loše nije izgledala. Nadam se da će se što pre oporaviti - komentar je na društvenim mrežama.

Britni Spirs, Foto: Profimedia/Backgrid

Šuška se kako će pevačica zbog porodične situacije staviti tačku na svoju karijeru i da će se pre obeležavanja dve decenije muzičke karijere povući sa scene. Kako pišu strani mediji, očeva bolest je uticala na pevačicu koja želi da se povuče i posveti mirnom životu.

- Suočava se sa tim da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vredno živeti. Njeni bliski prijatelji uvereni su da će se povući sa scene jer bez svog oca, koji bi joj bio podrška, ne bi mogla uspostaviti ravnotežu u svom životu - kazao je izvor blizak pevačici.

Podsetimo, Britni je 2007. godine doživela nervni slom i ošišala se na ćelavo, a otac joj posle kraha pomogao da se ponovo vrati na scenu, a bez njega bi, kako je rekla, bila potpuno izgubljena.

VIDEO: Džej Lo optužena za krađu

(Telegraf.rs/TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kebin mali

    23. april 2019 | 15:25

    Izgleda dosta bolje od Miljane Kurlić

  • Pingvin sa Madagaskara

    23. april 2019 | 15:42

    Tako je to kad gurnes devojcicu od 15 godina u sou biznis....pa sa 30 vec potencionalni samoubica :(

  • max

    23. april 2019 | 16:01

    Sad da je našminkaju i namontiraju, i uslikaju profesionalni fotografi a ne paparaci, svi bi komentarisali kako dobro izgleda. Realno ni ovde ne izgleda tako loše, ali toj holivud, valjda očekuju da svi stalno budu tip top sredjeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA