≫ 

Nikolas Kejdž posle 4 dana tražio poništenje braka, a sada je konačno poznat nenormalan razlog zbog kog se uopšte oženio

Kejdž je, kako se navodi u sudskim spisima, "kao rezultat intoksikacije, kad je sugerisala da se venčaju, impulsivno reagovao bez sposobnosti prepoznavanja ili razumevanja punog učinka svojih postupaka"

  • 2

Nikolas Kejdž 27. marta je podneo zahtev za poništenje braka, svega 4 dana nakon što se oženio Erikom Koike.

Slavni glumac sada se oglasio i konačno objasnio ono što sve zanima - zašto se, uopšte, oženio? Odgovor je, verovali ili ne, taj da je bio - previše pijan.

Glumac je u zahtevu za poništenje braka istakao da nije imao mogućnost razumevanja svojih akcija kad je stupao u brak sa manje poznatom glumicom, do te mere da nije bio sposoban da pristane na brak, prenosi Us Weekly citirajući dokumenta sa suda.

Koike sada, navodno, od njega traži novac.

- Pre dobijanja venčane dozvole i učestvovanja u ceremoniji vjenčanja, pili su do tačke "opijenosti" - navodi se u sudskim spisima.

Nikolas Kejdž i Erika Koike, Foto: Profimedia

Kejdž je, kako se navodi, "kao rezultat intoksikacije, kad je sugerisala da se venčaju, impulsivno reagovao bez sposobnosti prepoznavanja ili razumevanja punog učinka svojih postupaka".

Osim toga, 55-godišnji glumac je u sudskim dokumentima naveo da Koike nije otkrila "punu prirodu i opseg njenog odnosa s drugom osobom", kao i "punu prirodu i opseg njene kriminalne prošlosti", koja navodno uključuje "dodatni aktivni krivični postupak".

Kejdž je na sudu napravio scenu, a "Daily Mail" se dokopao i snimka koji možete pogledati ispod:

Podsetimo, Nikolasu je ovo četvrti brak. Prvi brak slavnog glumca sa Patrišom Arket trajao je od 1995. do 2001. godine. Potom je savni glumac bio u braku sa ćerkom Elvisa Prislija, Lizom Mari Prisli od 2002. godne, a brak je trajao svega 107 dana, dok ih je sud zvanično razveo tek 2004.

Najduži brak Kejdžu trajao je 14 godina sa Kim Alis sa kojom ima sina Kal Ela, dok sa Kristinom Fulton ima sina Vestona.

VIDEO: Žan Klod Junker mrtav pijan umalo zapalio političare iz Ruande

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    23. april 2019 | 13:19

    Pa svi su oni nastrani ali to nije rekord. Britne Spirs je se sutradan razvela od momenta venčanja, jer je bila pod uticajem droge, ali i alkohola. Nikolas Kejdž je izvrstan glumac, ali eto na žalost, ne može se baš svuda sve lepo odglumiti. Tu su žene pravi umetnici, pod uslovom da se ne drogiraju i ne piju alkohol.

  • haha

    23. april 2019 | 15:48

    Car!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA