≫ 

Britni se potresnim snimkom obratila javnosti nakon izlaska iz psihijatrijske ustanove, pa progovorila o pretnjama smrću (VIDEO)

- Pokušavam da izdvojim neko vreme samo za sebe, ali sve stvari koje se događaju otežavaju mi to - poručila je Britni

  • 1
Britni Spirs, Printskrin: Instagram/britneyspears

"Samo se javljam svima koji su se zabrinuli za mene. Moja porodica prolazi kroz puno stresa i anksioznosti. Ali, ne brinite se, vraćam se ubrzo", počela je u svom obraćanju javnosti Britni Spirs (37) koja je krajem prošle nedelje izašla sa lečenja u psihijatrijskoj ustanovi.

Britni se teško nosi sa bolešću oca Džejmija Spirsa (66) koji je pre nekoliko meseci imao rupturu debelog creva, a nakon lečenja u instituciji za metalno zdravlje obožavaoci su se mnogo zabrinuli, ali i šokirali njenim izgledom.

Ipak, mnogi fanovi koje je skupila tokom 20 godina karijere i dalje je bodre.

- Uz tebe smo princezo - komentari su na društvenim mrežama, pošto Britni zovu "pop princezom".

Pevačicu su, kako smo ranije objavili, paparaci ulovili kako izlazi iz hotela "The Montage" koji se nalazi na Beverli Hilsu, a društvo joj je pravo dečko Sem Ašgari (25). Komentari na fotografije su podstakli Britni da se obrati fanovima.

Britni Spirs, Printskrin: Instagram/britneyspears

- Moram vas pozdraviti jer reči koje su izrečene izvan svake su kontrole. Toliko tračeva, pretnji smrću mojoj porodici i timu... Toliko ludih stvari se reklo. Pokušavam da izdvojim neko vreme samo za sebe, ali sve stvari koje se događaju otežavaju mi to. Ne verujte svemu što pročitate ili čujete - rekla je Britni, a potom je za "lažne poruke" koje su kružile internetom okrivila filmskog producenta Sema Luftija (44).

- On se pretvarao da je komunicirao sa mojim timom preko lažne mejl adrese. Moja situacija je jedinstvena, ali obećavam vam da radim ono što je najbolje, trenutno - rekla je Britni.

Sem, bivši menadžer Spirsove koji je bio uz nju kad je doživela psihički slom 2007. godine i obrijala glavu, tvrdi kako je pevačica pod uticajem drugih i da je kontrolišu protiv njene volje. Čak je i smislio hashtag "Free Britney" kako bi ga proširio internetom. Izjavio je i da Britni izgleda užasno nakon izlaska iz mentalne ustanove, prenosi Yahoo.

Britni Spirs ispred hotela, nakon izlaska sa psihijatrije, Foto: Profimedia/Backgrid

Ipak, putem društvenih mreža opovrgnuo je pevačicine navode da je slao poruke u njeno ime.

- Dobar pokušaj, ali ovaj put neće upaliti. Britni me u objavi na Instagramu okrivila da sam izmišljao mejlove koji kruže u poslednje vreme. Mogu nedvosmisleno tvrditi da nikad nisam napisao niti imao pristup njenom mejlu. To je očajni pokušaj njenog tima da skrenu pažnju na mene kako bi neučinkovito zasenili "Free Britney" pokret - napisao je Sem na Tviteru.

Ipak, nakon svih problema koji su ju snašli, Britni se zahvalila svojim fanovima što su joj podrška.

- Možda ne znate ovo o meni, ali ja sam jaka i borim se za ono što želim. Vaša ljubav i predanost je neverovatna, ali sada mi je potrebno malo privatnosti kako bih se borila sa strašnim stvarima koje mi život baca - objasnila je Britni.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA