≫ 

Holivudska glumica poručila "Hristos vaskrese": Odrasla je u Americi, ali zbog nje je pravoslavlje prihvatio i Tom Henks

Tom Henks, dvostruki Oskarovac, zbog supruge Rite prihvatio je pravoslavlje

  • 0
Rita Vilson i Tom Henks, Foto: Profimedia/Mega Agency

"Hristos vaskrese", poručila je svim vernicima pravoslavne veroispovesti američka glumica Rita Vilson (62).

Rita, koja je od 1988. godine u braku sa jednim od najboljih glumaca na planeti Tomom Henksom (62), svake godine ponosno čestita sve pravoslavne praznike, pa je tako bilo i ovaj put.

Ono što je najveći utisak jeste da je Tom, zbog Rite, prihvatio pravoslavlje.

Podsetimo, Rita je rođena u Kaliforniji, njena majka Dorotea je Grkinja, a otac Hasan Halilov Ibrahimof je Pomak. Rita, zvezda filmova "Besani u Sijetlu", Priča o nama" i "Odbegla mlada" prihvatila je majčinu veru, a onda je istu proširila na svoju porodicu.

Zvezda filmova "Besani u Sijetlu", Priča o nama" i "Odbegla mlada" od 1988. godine u braku je sa Tomon Henksom koji je na venčanju prešao u veru svoje supruge. Sa njom je prethodnih godina Vaskrs slavio u zemlji njenog porekla, Grčkoj.

 
 
 
View this post on Instagram
Christos Anesti!!!!!!A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Rita i Tom imaju dvoje zajedničke dece - sinove Čestera i Trumana, a Henks ima i decu iz prethodnog braka - sina Kolina i ćerku Elizabet En.

Tom Henks pet puta je bio nominovan za Oskara, za najbolju mušku ulogu, a dva puta je prestižnu statuu i dobio - za ulogu u "Filadelfiji" (1993) i za neprikosnovenog "Foresta Gampa" (1994).

VIDEO: Kako je prelepa plavuša posle šamaranja Leonarda Dikaprija osvojila Holivud

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA