"Ovo ovde je moja pi***!" Kardi Bi pobesnela zbog prozivki, pa se skinula skroz gola i napravila pometnju kakva se ne pamti! (VIDEO)

Bivša striptizeta, a danas jedan od najpoznatijih ženskih izvođača, utisak je dodele Bilbord muzičkih nagrada

  • 6
Kardi B na dodeli Bilbord muzičkih nagrada u Las Vegasu, Foto: AP/Tanjug

Kardi se na crvenom tepihu "dohvatila" sa svojim suprugom Offsetom, a prilikom sočnog poljupca muž joj je podigao nogu i sevnulo je previše.

Pri strasnom poljupcu sa jačom polovinom,  oni koji su stajali sa reperkine leve strane mogli su jasno da vide njene intimne delove tela.

Iako je Kardi imala minijaturni donji veš, mnogi su se zaigrali u fotošopu kako bi prikazali da gaćice ipak nema. Ubrzo su usledile nenormalne prozivke na svim društvenim mrežama, a Kardi je rešila svima da zapuši usta.

Cardi B se strasno ljubila sa suprugom, pa joj sevnulo međunožje, Foto: AP/Tanjug

Na snimku koji je potom objavila Kardi je skroz gola i besno poručuje sledeće:

- Svim vama kučkinim sinovima koji okolo pokazujete tu sliku, a sad je i fotošopirate i vičete: "Gle, ovo je Kardina pi*ka, Kardina pi*ka! Najpre, to nije moja pi*ka, ovo je moja pi*ka ovde! - kaže Kardi dok diže nogu i dira se tamo dole.

- Odavde sam rodila ćerku. A, ovaj tu deo, deo koji se vidi kad radim ovo, to je samo moja guzica - govorila je bez dlake na jeziku Kardi u snimku.

- Tako jako želite videti moju pi*ku?! Trebalo je da odete da me vidite dok sam bila je*ena striptizeta. Sad je kasno - zaključila je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Juicy Gossip UK 🇬🇧 (@juicygossipuk) on

VIDEO: Džej Lo optužena za krađu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA