≫ 

Naomi (48) pokazala da joj nema ravne! "Crna pantera" osvojila Met Galu čim se pojavila na crvenom tepihu (FOTO)

Iako je 2010. sišla sa modnih pista i otišla u penziju, svojom pojavom i dalje uspeva da osvoji svet, čak i sa 48 godina

  • 5

Naomi sa Pjerom i slavnim damama na Met Gali, Foto: Tanjug/AP

Ona zablista gde god se pojavi, pa je bilo za očekivati da će se i na crvenom tepihu ovogodišnje Met Gale pojaviti savršenija nego ikada, u čemu je i uspela. Po ko zna koji put. Slavni bivši supermodel Naomi Kembel (48) i ovaj put je pokazala da joj nema ravne. Harizma, stajling, energija, lepota...sve je njeno. 

Naomi je na čuvenim stepenicama njujorškog Metropoliten muzeja pozirala nekoliko minuta pre nego što je ušla na prestižni događaj. .

Naomi Kembel/ Foto: Profimedia/Backgrid UK

Jedna od najdugovečnijih manekenksih zvezda je ponela Pier Paolo Picciolijevu kreaciju za "Valentino" u boji koja je odlično pristajala njenom tenu, ogrtač ukrašen perjem i sandale, a sve je upotpunila skupocenim Bulgari nakitom i čipkastim čarapama.

Brushalter nije imala, pa je dekolte do pupka posebno isticao njene prirodne grudi, a šminka je takođe bila usklađena - u nežno roze tonovima.

Naomi Kembel na crvenom tepihu/ Foto: Tanjug/AP

Malo ko je uspeo da sakrije divljenje prema ovoj ženi koja - u čemu god da se pojavi - nema joj ravne, pa čak i na izmaku pete decenije života. I možda jeste davno sišla sa modnih pista, ali i te kako ume i dalje da ih osvaja. 

Domaćini ovogodišnje Met Gale bili su Lejdi Gaga, Heri Stajls, Serena Vilijams, "Gucci" kreator Alesandro Mišel, kao i urednica američkog "Voga" Ana Vintur.

Naomi Kembel i sa 48 godina nema konkurenciju/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Najdramatičniji stajling Met Gale 2019: Pojavila se sa lusterima i sva je "gorela"

VIDEO: Sećate li se Rijanine omlet-haljine? E, pa Kardi Bi je upravo podigla igricu na viši nivo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA