≫ 

Majka Britni Spirs očajna zbog ćerkinog stanja, od suda traži da učestvuje u njenom lečenju

Pevačicin bivši menadžer rekao je da je Britni u lošem zdravstvenom stanju jer ne upravlja svojim životom, već to radi njen otac

  • 2
Britni Spirs Britni Spirs/ Foto: Profimedia/Backgrid USA

Britni Spirs (37) je krajem aprila napustila psihijatrijsku ustanovu na kojoj se lečila, mađutim, njena majka Lin Spirs je zabrinuta za ćerkino zdravlje, pa je od suda zatražila pevačicinu medicinsku domkumentaciju.

Kako o slavnoj pevačici, koja ima prilično burnu prošlost iza sebe kada je u pitanju njeno psihičko stanje, brine otac koji o njenom životu odlučuje od 2007. kada je imala nervni slom, njena majka je izrazila želju da se uključi u ćerkino lečenje.

Lin kaže kako joj Britnin otac ne dozvoljava da se meša u njen život, zbog čega je ona bila prinuđena da se obrati sudu, navodi TMZ.

Britni Spirs britney spears sa ocem Otac Britni Spirs/ Foto: Profimedia

Britni je navodno i u bolnici bila protiv svoje volje, a njen bivši menadžer rekao je kako se ne oseća dobro jer o svom životu ne odlučuje sama.

Britni je često objavljivala snimke na kojima vežba i pokazuje da je u odličnoj formi, pa su njeni fanovi mislili da je prebrodila težak period koji joj se, kako su pisali strani mediji, dogodio nakon bolesti oca.

Britney Spears, Britni Spirs Britni Spirs/ Foto: Profimedia/Backgrid

VIDEO: Holivudska lepotica priznala da je pila svaki dan:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA