Džesi Džej priznala da već 13 godina krije tetovažu i da je sama kriva za to, pokazala i gde se nalazi! (FOTO)

- I da, znam da imam male grudi. Ne gubite vreme govoreći mi to, kao da ih ne gledam svaki dan - napisala je izmešu ostalog Džesi

  • 3
Džesi Džej, Čening Tejtum Džesi Džej i Čening Tejtum/ Foto: Profimedia/Mega

Pevačica Džesi Džej (31), inače i devojka jednog od najpoželjnijih frajera na planeti - glumca Čeninga Tejtuma, pozirala je u bikiniju i uz sliku otkrila fanovima da uvek nosi pantalone sa visokim strukom jer ima pogrešno istetovirane reči svoje pesme.

Radi se o tome da je pevačica preduhitrila fanove u komentarima kako je nepismena, pa je objasnila da je tekst koji je istetoviran na njenom desnom boku pogrešno ispisan. I to zahvaljujući njoj.

Jessie J Džesi Džej/ Foto: Profimedia

- Da. Moja tetovaža kaže "Don't loose who you are in the blur of the stars". Da, to su reči moje pesme "Who you are". Da, to sam ja napisala. Da, pogrešno sam spelovala reči tetovaže. Da, tatu majstor mi nije skrenuo pažnju. Da, imala sam 18 godina. Da, i dalje ne znam razliku između "lose" i "loose". Da, to je razlog zbog kojeg nosim sve sa visokim strukom - navela je pevačica, pa dodala još nešto.

- I, da, znam da imam male grudi. Ne gubite vreme govoreći mi to, kao da ih ne gledam svaki dan - poručila je pevačica, koja je u Meksiku uživala sa dečkom Čeningom. njih dvoje već nekoliko meseci uživaju u ljubavi i izgledaju kao pravi zaljubljeni par.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kom

    11. maj 2019 | 22:04

    Tetovaže su toliko sada na sve strane, nadam se da će uskoro biti fora da ih nemaš

  • Stop Fanatizmu

    11. maj 2019 | 22:06

    Prefarbas nekom novom tetovazom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA