≫ 

Obrve su čitav život njen zaštitni znak, a sad su ih zloupotrebili: Bruk Šilds pobesnela, pa podnela tužbu!

Bruk nije jedina zvezda po kojoj je olovka dobila ime. Ostale nijanse uključuju "Ritu" (Rita Ora), "Grace K" (Grace Kelly) i "Naomi"  (Naomi Campbell)

  • 0
Bruk Šilds Bruk u "Plavoj laguni" 1980. godine, Printskrin: Youtube/KTLA 5

Glumica Bruk Šilds (53) poznata je po gustim obrvama, a sada zbog istih tuži Šarlot Tilburi (46), slavnu vizažistkinju. Kako je objasnila, pre nego što neko pokuša da zaraditi na njenim obrvama, trebalo bi da joj traži dozvolu.

Radi se o tome što je Šarlot jednu olovku za obrve nazvala po glumici, bez da ju je pitala, a Bruk smatra da Tilburijeva želi da se obogati na njenom imenu.

Glumica tvrdi da sama istražuje i razmišlja već neko vreme o tome da stvori sopstvenu kozmetiku sa naglaskom na proizvode za obrve, te da postojanje olovke sa imenom "Brooke S." na policama može samo da zbuni potencijalne kupce.

Iako ne piše njeno puno ime i prezime, Šilds tvrdi da su ljudi dovoljno pametni da znaju od koga je Tilburi dobila inspiraciju.

Bruk Silds Brooke Shields Bruk Šilds, Foto: Profimedia

Bruk nije jedina zvezda po kojoj je olovka dobila ime. Ostale nijanse uključuju "Ritu" (Rita Ora), "Grace K" (Grace Kelly) i "Naomi"  (Naomi Campbell). Zapravo, čitav Šarlotin brend igra na činjenici da su njeni proizvodi inspirisani poznatim holivudskim lepoticama.

Čini se da je Tilburi mogla samo da pretpostavi da bi Bruk volela da dobije kompliment na ovaj način i nije mislila da prvo mora da je pita za dozvolu. No, kada je išla u kupovinu šminke Bruk se šokirala videvši da se njeno ime koristi na proizvodu.

- Višegodišnja karijera Bruk Šilds kao modela, glumice, autora i preduzetnice učinila je nju i obrve i te kako poznatim. Ovo je žestoko kršenje njenih prava - rekao je advokat i dodao da su glumičine obrve njen zaštitni znak otkako je to potvrdio i sam magazin "Time" 1981.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA