≫ 

Pre nego što su postali slavni: Kortni Koks objavila nikad viđenu sliku "Prijatelja" (FOTO)

- Nas šestoro na putu za Las Vegas, a niko od nas još nije znao da ćemo biti "Prijatelji" - napisala je Kortni Koks na Instagramu i objavila hit fotografiju koja je za jedan dan imala više od milion lajkova

  • 2

Glumica Kortni Koks, koja se stekla svetsku slavu igrajući lik Monike Geler u seriji "Prijatelji", obradovala je fanove širom sveta novom objavom na Instagramu. Naime, ona je na društevnoj mreži postavila sliku na kojoj se pored nje nalaze ostale zvezde legendarnog sitkoma - Dejvid Švimer (koji je igrao Rosa Gelera), Lisa Kudrou (koja je igrala Fibi Bufe), Metju Peri (koji je igrao Čendlera Binga), Met Le Leblank (koji je igrao Džoija Tribijanija) i Dženifer Aniston (koja je igrala Rejčel Grin).

U pitanju je period kada glumci i glumice iz serije "Prijatelji" nisu bili slavni.

- Nas šestoro na putu za Las Vegas, a niko od nas još nije znao da ćemo biti "Prijatelji" - napisala je Kortni Koks na Instagramu.

Slika je za jedan dan imala više od miliona lajkova.

Pogledajte fotografiju:

 
 
 
View this post on Instagram
The one where the six of us went to Vegas and no one knew we were F.R.I.E.N.D.S yet #tbt #beforeitaired #lovetheseguysA post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA